AMBACHTELIJKE KWALITEIT, BIJNA 200 JAAR

Is er in deze tijd van snelle, hippe startups nog wel tijd voor een oud bedrijf dat opgericht werd in 1830? Wij denken van wel! De watersportbranche is bij uitstek een vakgebied waar het ambacht hoog in het vaandel staat. Bij deze introduceren we u graag Zeilmakerij De Vries Maritiem, al bijna 200 jaar gevestigd in Lemmer.

Zeilen, boottenten en reparaties

Ons bedrijf zorgt ervoor dat booteigenaren maximaal van hun schip kunnen genieten. We bedienen zowel zeil- als motorboten. Het maken, repareren en schoonmaken van zowel zeilen als canvas (boottenten) is van oudsher onze belangrijkste activiteit. Ook bieden we alle aanverwante artikelen zoals masten, staand- en lopend want en rolreefsystemen. We denken met onze klanten mee, alsof het onze eigen boot betreft. Daarom komen onze klanten altijd graag bij ons terug.

krachten bundelen in fusie

In onze rijke historie is de fusie in 2013 een belangrijke stap geweest. Twee gerenommeerde Nederlandse zeilmakerijen, Zeilmakerij de Vries en Maritiem Sails, besloten dat samenwerken en vernieuwen beter bij deze tijd past dan elkaar beconcurreren. Een opmerkelijke stap, die zeer goed heeft uitgepakt.

Eigen haven en productie in huis

Zeilmakerij De Vries Maritiem is gevestigd aan de Vuurtorenweg 1 in Lemmer, waar we een eigen haven hebben naast ons pand. Onze connectie met het water is overal aanwezig!

Hecht team, jong en oud

Ons hechte team bestaat uit zo’n 20 mensen, een mooie mix van jonge en ervaren mensen.

Koffie staat altijd klaar!

U bent van harte welkom in hartje Lemmer. De koffie staat altijd klaar en we laten u graag met trots onze zeilmakerij zien.

Lees meer over onze historie, de zeilmakers en onze vacatures.

Bijna 200 jaar ervaring
Eigen haven in Lemmer
Onze mensen varen zelf ook: recreatief en wedstrijd