Bijna 200 jaar ervaring

Eigen haven in Lemmer

Onze mensen varen zelf ook: recreatief en wedstrijd

Zeilen repareren

Wanneer moet u nu uw zeilen laten repareren? Heeft u een schadegeval aan uw zeilen, buiskap, tent of tuigerij? Vraag hier naar de reparatie mogelijkheden en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op! Verleng de levensduur van zeilen, buiskap, tent of tuigerij door goed onderhoud en of zeilreparatie. Tijdig repareren scheelt u veel geld en vaak kan uw product weer jaren mee.

Schade aan uw buiskap

Heeft u een schadegeval aan uw zeilen, buiskap, tent of tuigerij? Wij kijken denken graag met u mee. Kunnen we de Zeilen repareren?

Een zeil heeft een nog langere levensduur als het zeil goed onderhouden wordt en het jaarlijks voor een wintercontrole naar de zeilmakerij gaat. Repareren kan heel ver gaan, bijvoorbeeld een nieuwe UV strook of nieuw achterlijk is geen enkele moeite, maar het moet wel verantwoord zijn. We overleggen vooraf en adviseren u graag.

Ook voor al uw zeilreparaties en het onderhoud van uw zeilen kunt u bij ons terecht.

Zeilmakerij De Vries Maritiem verricht het onderhoud van de zeilen van vele verhuurbedrijven uit Lemmer en omstreken.

Uw reparaties bij Zeilmakerij De Vries Maritiem:

  • Vakkundige reparatie van uw zeilen;
  • Snelle reparatie van uw zeilen;
  • 6 dagen per week bereikbaar, gedurende het hele jaar.

Uw producten zijn bij ons in vertrouwde handen.

Wij zorgen er voor dat uw reparatie altijd binnen de afgesproken tijd gereed is. Charterschepen worden altijd à la minute gerepareerd en ook voor de particulier kunnen wij vaak al terwijl u wacht uw reparatie uitvoeren. Gedurende de winter worden over het algemeen de grotere herstelwerkzaamheden uitgevoerd en meestal besluiten onze klanten ook gelijk in onze wasserij de tent te laten reinigen opdat zij in het voorjaar alles schoon en degelijk weer terug kunnen plaatsen op hun schip.

Klaar terwijl u wacht?

Naast alle vakkundige reparaties, kunt u bij Zeilmakerij de Vries Maritiem ook terecht voor het plaatsen van een extra reef in uw grootzeil, vervangen van een kapotte clamcleat of een nieuw lufftape aan uw voorlijk. Op dit soort klussen kunt u vaak gewoon even wachten met een kop koffie, zodat u daarna alles direct weer mee kunt nemen om te genieten van uw boot.