Bijna 200 jaar ervaring

Eigen haven in Lemmer

Onze mensen varen zelf ook: recreatief en wedstrijd

Schaduwdoek – Zonnescherm van canvas

Heerlijk genietend van de zomer, met een glaasje wijn in de hand onder een stijlvol schaduwdoek. Ziet u zichzelf al zitten?

Maak het buitenleven een stuk aangenamer met een schaduwdoek van De Vries Maritiem. In opdracht maken wij maatwerk schaduwdoeken, voor uw tuin of terras en elke vorm (driehoek/vierkant/zeshoekig etc.). Handig, want zo heeft u in de zomer voldoende schaduw, verkoeling en bescherming tegen de zon en regen en in de winter kunt u genieten van extra licht doordat de schaduwdoek makkelijk te demonteren en op te bergen is.  U heeft de keuze uit verschillende kleuren en afwerkingen. Het materiaal is UV bestendig en waterafstotend. De doeken worden in eigen huis vervaardigd, waardoor wij zeer goede kwaliteit kunnen leveren.

Heeft u een schadegeval aan uw zeilen, buiskap, tent of tuigerij? Vraag hier naar de reparatie mogelijkheden en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Verandakleden op maat voorzien van raamindelingen

De afgelopen jaren krijgen wij steeds vaker de vraag of wij ook een kleed kunnen maken ter afscherming van het terras of overkapping. Als zeilmakerij beschikken wij over het juiste vakmanschap en materieel om ook op dit gebied de juiste oplossingen te bieden. Wij maken speciaal voor u een verandazeil/tuinkleed dat voldoet aan uw wensen. Wij voorzien uiteenlopende bouwwerken van een kwalitatief hoogwaardige en perfect passende afscherming. Denk aan het terras of overkapping bij u in de tuin of terrassen voor horecagelegenheden. Voor elk project bieden wij maatwerk oplossingen. Op deze manier kunt u extra ruimte creëren waar u het gehele jaar gebruik van kunt maken.

Vele opties mogelijk

Het verandazeil voorzien wij van raamindelingen en deuren zoals u die wenst. De wanden worden gemaakt van Satler Yachtmaster doek. Dit is een kwalitatief zeer hoogwaardige doek met een acrylaat coating. Deze doeksoort biedt een zeer hoge bescherming tegen regen en weersinvloeden, verkleurt niet en beschikt over een hoge maatvastheid. Het doek is leverbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij kijken graag samen met u welke uitstraling het beste past bij uw locatie.

  • Kwalitatief, hoogwaardig doek
  • Op maat gemaakt
  • Beschikbaar in diverse kleuren en materialen
  • Indien gewenst leverbaar met hang en sluitwerk

Tijdelijke verandakleden

Op zoek naar een zeil om tijdens feesten een overkapping op veranda tijdelijk dicht te maken? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wanneer het nu gaat om luxe kleden of een flexibele beschutting tegen weer en wind wij maken het juiste doek geschikt voor uw locatie en uw doeleinden. Neem contact met ons op voor een passende offerte.

Catamaran Trampoline

Is uw Catamaran / Hobie Cat toe aan een nieuw trampolinekleed? De Vries Maritiem in Lemmer heeft ruime ervaring met diverse soorten trampoline kleden voor Catamarans.

Trampolinekleden worden altijd op maat gemaakt op basis van het oude kleed. De kleden worden standaard voorzien van uv- bescherming.

En nog veel meer….

  • Vallen zakjes
  • Hangbanden
  • Hoezen
  • Kussens
  • Alles wat je kan bedenken met canvas.

Stoffen

De Vries Maritiem werkt nauw samen met verschillende stof leveranciers. Alleen de beste stoffen zijn goed genoeg voor ons. Daarom werken wij met:
Sattler Yachmaster
Sauleda Masacril
Weathermax