Bijna 200 jaar ervaring

Eigen haven in Lemmer

Onze mensen varen zelf ook: recreatief en wedstrijd

Tuigerij

Bij Zeilmakerij de Vries Maritiem kunt u terecht voor Oudhollandse en moderne tuigerij. Ook kunnen wij u een compleet tuigagepakket aanbieden met o.a. landvasten, schoten, vallen, masten, rondhouten, schoten, blokken, trimlijnen en bijbehorende accessoires.

staand- en lopende want

U vind bij ons ook producten van Ultramar voor het reinigen en impregneren van canvas.

Klassiek

Het tuigen van de Oudhollandse rond- en platbodemjachten vereist een aparte benadering. Al zes generaties lang, sinds 1830, tuigen wij bij Zeilmakerij de Vries Maritiem allerlei scheepstypen. Ook kunnen wij u een compleet tuigagepakket aanbieden met masten, rondhouten, schoten en blokken. Hier komt het aan op vakmanschap en detail. Voor de echte watersportliefhebber is een licht gebogen vlaggenstok op het roer een traditie. Zeilmakerij de Vries Maritiem heeft traditie hoog in het vaandel staan.

Modern

Bij Zeilmakerij de Vries Maritiem kunt u naast zeilen ook terecht voor alle andere scheepsbenodigdheden. Van masten en staand en lopend want, tot moderne lieren en hoogwaardig dekbeslag. Alle materialen zijn volledig op elkaar en op uw schip afgestemd. In Lemmer beschikken we over een kraan en de modernste technieken om u snel en deskundig van dienst te zijn. Naast moderne materialen gaat ons vakmanschap terug naar de tijd van hout, pek en mastwortel met wimpel. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij altijd topkwaliteit en service leveren.

Aan boord

Voor het tuigen van uw schip, eventuele reparaties en/of veranderingen komen wij graag bij u aan boord.

Of het nu gaat om masten, een rolreefsysteem of verstaging. Kom langs in onze zeilmakerij in Lemmer of neem contact met ons op.

Een offerte voor tuigage?