Zeilmakerij Lemmer

Op zoek naar een goede zeilmaker in Lemmer? Dan heeft u die bij deze gevonden. Onze zeilmakerij bevindt zich op de Vuurtorenweg 1 in Lemmer, de poort van Friesland en een belangrijke watersport locatie. 

U kunt bij ons voor de deur afmeren! We hebben een eigen jachthaven. 

Voor de beste zeilen moet u natuurlijk in Lemmer zijn. De Vries Maritiem is één van de oudste EN één van de modernste zeilmakerijen in Europa. Ons team staat garant voor de beste kwaliteit.

OP ZOEK NAAR DE BESTE ZEILMAKERIJ VAN LEMMER?

Wat is het adres van onze zeilmakerij? Dat is Vuurtorenweg 1, 8531 HJ in Lemmer. Dit adres wordt door bezoekers vaak in zoekmachines ingetypt als Vuurtoren Lemmer. Een handig geheugensteuntje. 

WAT KUNNEN WIJ VOOR U BETEKENEN?

U kunt bij ons in Lemmer terecht voor zeilen, achtertenten, afdekhoezen, afdekkleden, buiskappen, kuiptenten, winterkleden, zeilhuiken en ander canvaswerk voor zeilboten, motorboten en sloepen. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor

  • De onderhoud en reparatie van uw zeilen
  • Tweedehands zeilen
  • Bimini’s
  • Cabriolettenten
  • Tuigage
  • Diverse bootaccessoires zoals de PSI Air cover

U zegt het, wij maken het. Ook beschikken wij over een moderne zeilwasserij. Of het nu gaat om een zeilboot, motorboot of klassieke zeilboot, bij de Vries Maritiem in Lemmer staan we voor u klaar. Wij staan bekend om vakmanschap, duurzame ontwerpen en maatwerk tegen een zeer scherpe prijs.

BRENG GERUST EEN BEZOEK!

Wilt u een kijkje nemen in de werkplaats van Zeilmakerij Lemmer of bent u op zoek naar gedegen advies? Wij helpen u graag om de juiste keuze te maken uit de diverse materialen, ontwerpen en toepassingen. Bellen kan natuurlijk ook. Ons telefoonnummer is 0514-562015.

Tot ziens bij dé zeilmakerij in Lemmer! >