Bijna 200 jaar ervaring

Eigen haven in Lemmer

Onze mensen varen zelf ook: recreatief en wedstrijd

motorboot

Een motorboot levert vaak direct een ontspannen gevoel op als u aan boord stapt. Vrijheid om op het water te leven, te gaan en te staan waar u wilt. Heerlijk! Om uw boot in goede conditie te houden, is het van belang dat u regelmatig het nodige onderhoud uitvoert.

Boottenten en bootzeil voor motorboot

Voor motorboten zijn boottenten van groot belang. Ze beschermen zowel de buiten- als binnenkant van uw boot tegen de invloeden van het weer.

Productie in Nederland en levering door heel Nederland

We helpen u graag aan de juiste canvasproducten: cabriolettenten, kuiptenten, achtertenten, winterkleden… we maken deze graag in onze eigen productie omgeving te Lemmer. U kunt uw boot bij ons in de haven in Lemmer onderbrengen, zodat wij het inmeten en afstellen snel kunnen uitvoeren. Onze vakmensen staan garant voor een productie van de beste kwaliteit.

Langskomen bij uw boot

Uiteraard kunnen we ook langskomen bij uw boot op locatie. Alles is bespreekbaar!

Boottent voor elk type motorboot

We leveren producten voor elk type motorboot. Kruiser, vlet, kajuitboot, sloep, speedboot, sportcruiser, visboot… geen wens of product is ons te gek!

Meer ruimte aan boord

Langer genieten van het leven op het water? Met een carbriolettent kunt u meer ruimte creëren aan boord en het beschermt u en uw boot beter tegen weer en wind. Op het gebied van cabriolettenten is zeer veel mogelijk. Doorgaans wordt de tent op een 2-delig 25 mm RVS frame gemonteerd. Er zijn diverse mogelijkheden in uitvoering:

  • alles in één geheel afritsbaar
  • zijpanelen en achterpanelen afzonderlijk afritsbaar
  • zijpanelen en achterpanelen oprolbaar
  • Verlengd met een bimini voor het achterdek
  • Achterpaneel onderverdeel in 1, 2 of 3 panelen
  • Gaas of folie voor zijkant of achterkant

Uw motorboot beter beschermd tijdens transport

Ook voor het beschermen van uw motorboot tijdens transport of voor de winterstalling kunt u bij ons terecht voor het juiste canvasproduct. Kunnen uw huidige producten  nog een ronde mee en wilt u ze laten repareren? Kom gerust eens langs in onze werkplaats.

Met onze boottenten voor motorboten creeen we extra ruimte en bescherming voor uw kostbare boot.