Bijna 200 jaar ervaring

Eigen haven in Lemmer

Onze mensen varen zelf ook: recreatief en wedstrijd

Canvas producten

Alle canvas wordt in ons eigen zeilmakerij in Lemmer geproduceerd. De kwaliteit is daardoor gewaarborgd en flexibiliteit vanzelfsprekend. Dankzij onze kennis en vakmanschap zijn wij in staat om de meest uiteenlopende producten te maken. Naast het maken van buiskappen en achtertenten op maat kunt u ook denken aan een hoes om uw zeil te beschermen tegen UV licht, vuil en regen, maar ook aan winterkleden om uw schip te beschermen in de winter. Op het gebied van buiskappen en cabriolettenten zijn wij marktleider. Onze fabricageprocessen en verwerkingstechnische know-how is van een hoog niveau. Zestien vakmensen staan garant voor een productie van de beste kwaliteit. Wij kunnen uitstekend inspelen op uw persoonlijke wensen.

Hoe werken wij

Nadat u contact met ons heeft opgenomen, maken wij op basis van de door u verstrekte informatie en wensen een prijsopgave. Een bezoek aan boord is door onze jarenlange ervaring meestal niet nodig. Wanneer de offerte akkoord is maken we een planning en nemen hierover contact met u op. Ook bespreken we nog de details en specifieke wensen en voorzien wij u van het juiste advies. Vervolgens komen onze vakmensen bij u aan boord voor het inmeten en het maken van een mal. U kunt dan al een beetje zien hoe het gaat worden. Na de productie in onze zeilmakerij komen wij het product monteren. Het is niet noodzakelijk hierbij aanwezig te zijn, mits de ligplaats van uw boot vrij toegankelijk is.

Alle soorten boottenten en bootzeil

U kunt ook bij ons terecht voor een winterkleed voor uw zeilschip of motorboot, stuurwielhoezen en andere  maatwerk canvas producten. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Canvas laten bedrukken

Uw kleed of hoes laten bedrukken? Bij Zeilmakerij de Vries Maritiem kunt u niet alleen uw hoezen laten maken, maar ook bedrukken. Wij informeren u graag over de vele mogelijkheden.