Zeilmakerij de Vries Maritiem, gevestigd aan de Vuurtorenweg 1, 8531 HJ in Lemmer, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
www.zeilmakerijdevriesmaritiem.nl
Vuurtorenweg 1, 8531 HJ Lemmer
+31 (0)514 56 20 15
info@zeilmakerijdevriesmaritiem.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken

Zeilmakerij de Vries Maritiem verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Geslacht
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • IP-adres
  • Internetbrowser en apparaat type
  • Bankrekeningnummer

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@zeilmakerijdevriesmaritiem.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Zeilmakerij de Vries Maritiem verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Het afhandelen van jouw betaling
  • Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
  • Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
  • Om goederen en diensten bij je af te leveren
  • Zeilmakerij de Vries Maritiem analyseert jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren.
  • Zeilmakerij de Vries Maritiem verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Zeilmakerij de Vries Maritiem bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld.

Delen van persoonsgegevens met derden

Zeilmakerij de Vries Maritiem verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Zeilmakerij de Vries Maritiem gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Zeilmakerij de Vries Maritiem en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@zeilmakerijdevriesmaritiem.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek. Zeilmakerij de Vries Maritiem wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Zeilmakerij de Vries Maritiem neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er zijn aanwijzingen van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@zeilmakerijdevriesmaritiem.nl. Zeilmakerij de Vries Maritiem heeft de volgende maatregelen genomen om jouw persoonsgegevens te beveiligen:

  • Beveiligingssoftware, zoals een virusscanner en firewall.
  • TLS (voorheen SSL) Wij versturen jouw gegevens via een beveiligde internetverbinding. Dit kun je zien aan de adresbalk ‘https’ en het hangslotje in de adresbalk.
  • DKIM, SPF en DMARC zijn drie internetstandaarden die wij gebruiken om te voorkomen dat jij uit onze naam e-mails ontvangt die virussen bevatten, spam zijn of bedoelt zijn om persoonlijke (inlog)gegevens te bemachtigen.

Cookies

Zodra je onze website bezoekt dan delen we cookies uit. Dit zijn kleine (tijdelijke) tekstbestanden voor je pc, waardoor je niet steeds dezelfde informatie hoeft in te voeren of te downloaden. Handig,toch? De cookies geven ons inzicht in hoe jij de website gebruikt en waar wij nog verbeterpunten aantreffen om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren. We gebruiken cookies ook voor marketingdoeleinden, zodat we informatie kunnen laten zien die voor jou relevant is.

Cookies accepteren

Wil je onze website optimaal kunnen gebruiken, dan is het nodig om de cookies te accepteren. Het accepteren is zo gepiept, want dat doe je door op ‘akkoord’ te klikken.

Geen trek in cookies?
Wil je niets met cookies te maken hebben? Dan kun je ze ook uitschakelen in je browser. Onze website werkt dan echter niet optimaal. Klik hieronder op een van de browsers voor uitleg over het uitschakelen van cookies.

Welke cookies gebruiken we?

Zodra je onze website bezoekt, dan wordt dit opgeslagen. Op deze manier hoef je je gegevens, zoals bij het invullen van een contactformulier, niet opnieuw in te vullen als je de sessie moet herladen. Je informatie wordt niet met derden gedeeld. Lees ook ons privacystatement.

Functionele cookies

Die zorgen ervoor dat onze website optimaal werkt en dat je producten kunt plaatsen in het winkelmandje en kunt afrekenen. Zonder deze cookies zouden onze functionaliteiten niet kunnen werken.

Doel van functionele cookies
Hier wordt de tijdelijke informatie van je websitebezoek opgeslagen. Je hoeft hierdoor een formulier niet opnieuw in te vullen met je gegevens, indien de pagina herlaadt of dat je niet alle velden juist hebt ingevuld.

Eigenschappen
Deze cookie komt van Zeilmakerij de Vries maritiem. Na elke sessie worden deze gegevens verwijderd.
Naam cookie
PHPSESSID

Delen van informatie
Jouw informatie wordt niet met derden gedeeld. Lees ook ons Privacy statement.

Producten vergelijken

Ook gebruiken wij een cookie om producten te vergelijken binnen de webshop. Zonder deze cookies kan de functionaliteit niet werken.

Eigenschappen
Deze cookie komt van Zeilmakerij de Vries maritiem. Na elke sessie worden deze gegevens verwijderd. Naam cookie: comparison_selectedProducts

Delen van informatie
Jouw informatie wordt niet met derden gedeeld. Lees ook ons Privacy statement.

Videoreviews

Doel van deze cookie
Het bekijken van videoreviews op Youtube wordt mogelijk gemaakt door deze cookie. Deze cookie zorgt ervoor dat we de voor- en nadelen van een product beter kunnen uitlichten.

Eigenschappen
Dit is een cookie die rechtstreeks van Youtube komt. Na zeven maanden wordt deze cookie pas verwijderd. Namen cookies: VISITOR_INFO1_LIVE en use_hitbox

Delen van informatie
Youtube deelt wel informatie met derden. Bekijk ons privacy statement

Cookiemelding

Doel van deze cookie
Deze cookie wordt gebruikt om onthouden of je de cookiemelding hebt gesloten of juist niet. Zonder deze cookie zou het niet mogelijk zijn om de cookie te sluiten.

Eigenschappen
Deze cookie komt van Zeilmakerij de Vries maritiem. Na elke sessie worden deze gegevens verwijderd. Naam: cookieBar

Delen van informatie
Jouw informatie wordt niet met derden gedeeld. Lees ook ons Privacy statement.

Herkennen van gebruikers

Doel van deze cookies
Door deze cookies weten we of je bent ingelogd en welk winkelmandje bij jou hoort.

Eigenschappen
Deze cookies komen van Zeilmakerij de Vries maritiem en na 6 maanden worden de cookies weer verwijderd. Naam: Session, Secure, Clone-Token, SecureCookieClone-Token

Delen van informatie
Jouw informatie wordt niet met derden gedeeld. Lees ook ons Privacy statement.

Taal herkenning

Doel van deze cookies
Door deze cookies wordt je taal onthouden en hoef je niet elke keer de gewenste taal op onze website of webshop te selecteren.

Eigenschappen
Deze cookies komen van Zeilmakerij de Vries maritiem en worden na een jaar verwijderd. Naam: locale, seenLanguageSwitcher

Delen van informatie
Jouw informatie wordt niet met derden gedeeld. Lees ook ons Privacy statement.

Analyserende cookies

Deze cookies verzamelen informatie over het gebruik van onze website door de gebruikers. Deze informatie gebruiken wij om de website te verbeteren en om informatie te laten zien die voor jou relevant is.  Zo kunnen we continue onze producten en diensten verbeteren.

Google Analytics

Doel van deze cookies
Google Analytics gebruiken we om te meten hoe je onze website of webshop gebruikt. Deze informatie gebruiken we om de website te verbeteren. Zonder deze cookie hebben we geen inzage in jouw data en kunnen we geen continue verbeteringen aanbrengen.

Eigenschappen
Deze cookie is van Google en wordt na maximaal twee jaar verwijderd. Namen utma, utmb, utmc, utmv en utmz.

Delen van informatie
Google deelt geen anonieme data met derden. Lees ook ons Privacy statement.

Partner websites

Doel van deze cookie
Onze partnersites zoals Google Adwords of Kieskeurig sturen je door naar onze website of webshop. Deze cookie zorgt ervoor dat we inzage krijgen in deze gegevens en hierdoor kunnen we verbeteringen aanbrengen op onze sites. Zonder deze cookie hebben we geen inzage en duurt het langer voordat verbeteringen kunnen worden aangebracht.

Eigenschappen
Deze cookie komt van Zeilmakerij de Vries maritiem. Na 30 dagen worden deze gegevens weer verwijderd. Naam: Partner

Delen van informatie
Jouw informatie wordt niet met derden gedeeld. Lees ook ons Privacy statement.

Zoekfunctie

Doel van deze cookie
Stel dat je in één muisklik de informatie te zien krijgt die voor jou relevant is. Dat scheelt je een hoop tijd en ergernis. Deze cookie zorgt ervoor dat je deze relevante informatie te zien krijgt. De data die hieruit voortkomt gebruiken we voor het verbeteren van de zoekmachine.

Eigenschappen
Deze cookie komt van Zeilmakerij de Vries maritiem. Na maximaal 1 jaar worden deze gegevens weer verwijderd. Naam: spkr

Delen van informatie
Jouw informatie wordt niet met derden gedeeld. Lees ook ons Privacy statement.

Viewport

Doel van deze cookie
Deze cookie zorgt ervoor dat de resolutie waarmee je onze website bezoekt door wordt gegeven aan Google Analytics. Deze data analyseren we vervolgens om te bepalen welke resoluties het meeste door onze gebruikers worden gebruikt. Op basis van deze gegevens kunnen we de sites optimaliseren.

Eigenschappen
Deze cookie komt van Warnier Precisiemetaal. Maximaal 15 minuten na het bezoek worden deze gegevens weer verwijderd. Naam: viewPort

Delen van informatie
Jouw informatie wordt niet met derden gedeeld. Lees ook ons Privacy statement.

Marketing cookies

Deze cookies worden gebruikt voor marketingdoeleinden. Zo kunnen we je informatie of aanbiedingen sturen waar je wel op zit te wachten.

Double-click

Doel van deze cookie
Deze cookie houdt bij welke pagina’s je bekijkt. Op basis van deze data tonen we je relevante advertenties op onze partnersites. We houden bij hoe vaak de advertentie aan je is getoond, of je hierop hebt geklikt of dat je een bestelling hebt geplaatst. Zonder deze cookie kunnen we geen persoonlijke aanbiedingen aan je tonen en loop je deze informatie mis.

Eigenschappen
Deze cookie komt van Google en wordt na maximaal 18 maanden verwijderd. Namen: id, _drt_, __gads

Delen van informatie
Google deelt deze informatie met derden. Lees ook ons Privacy statement.

Remarketing

Doel van deze cookie
Google Analytics geeft ons inzicht in hoe je onze website of webshop gebruikt. Op basis van deze data kunnen we producten aan je tonen die bij je passen of waar je geïnteresseerd in bent. Zonder deze cookie is deze niet mogelijk en mis je deze waardevolle informatie.

Eigenschappen
Deze cookie komt van Google en wordt na maximaal twee jaar verwijderd. Namen: utma, utmb, utmc, utmv en utmz

Delen van informatie
Google deelt deze informatie niet met derden. Lees ook ons Privacy statement.

Twitter

Doel van deze cookie
Deze cookie ziet welke producten je bekijkt. Op deze manier kunnen we je relevante informatie of advertenties tonen op Twitter.

Eigenschappen
Deze cookie komt van Twitter en blijft maximaal 2 jaar bewaard. Namen: guest_id, twid, muc

Delen van informatie
Twitter deelt deze informatie niet met derden. Lees ook ons Privacy statement.

Facebook

Doel van deze cookie
Deze cookie van Facebook ziet welke producten je bekijkt. Op deze manier kunnen we je relevante advertenties tonen op Facebook. Zonder deze cookies loop je persoonlijke aanbiedingen mis.

Eigenschappen
Deze cookie komt van Facebook en blijft maximaal 2 jaar bewaard. Namen: lu, xs, s, presence, act, c_user, csm, p, fr, datr

Delen van informatie
Facebook deelt deze informatie niet met derden. Lees ook ons Privacy statement.

Advertentiecookies

Derde partijen krijgen de mogelijkheid om advertentiecookies te plaatsen op onze website of webwinkel. Anderzijds plaatsen wij ook advertentiecookies op sites van derden. De data dat hieruit voortkomt kunnen wij met elkaar combineren. We houden wij welke advertenties je hebt bekeken, de frequentie hiervan, of je op de advertentie hebt geklikt en of je tot een aankoop bent overgegaan. Op basis van deze informatie kunnen we je interesses in bepaalde advertenties vaststellen en de advertenties die we aan je tonen hierop aanpassen. Dit doen we ook op de websites van derden. Dit doen we je om zo relevant mogelijke aanbiedingen te kunnen doen, op basis van je surfgedrag, zoekgedrag en koopgedrag.

Advertentienetwerken en mediabureaus fungeren als tussenpersoon voor webwinkels en adverteerders. De advertentiecookies van deze partijen maken het mogelijk dat we advertenties van derden aan je kunnen tonen.