Klassieke zeilvaart

Bij Zeilmakerij De Vries Maritiem beseffen wij dat er een wereld van verschil is tussen moderne zeilschepen en klassieke zeilschepen. Klassieke zeilschepen vergen een klassieke aanpak met veel handwerk en gebruik van oude technieken en materialen. Op basis van traditie en ruime ervaring brengen wij de zeilen van uw praam, sk├╗tsje of Lemster Aak terug in oorspronkelijke staat. Hier komt het aan op vakmanschap en detail, waarbij wij uiteraard ook nieuwe technieken toepassen. Zeilmakerij De Vries Maritiem heeft traditie hoog in het vaandel staan, zonder daarbij de ogen te sluiten voor de nieuwste ontwikkelingen op zeilgebied.

Canvas voor klassieke zeilboten

Een klassiek zeilschip heeft een andere uitstraling, stof en afwerking nodig dan een scherp jacht. Dat weten wij als geen ander. Met onze ervaring zorgen we voor canvas wat qua uitstraling en lijnen past bij u schip.

Hoezen

Bescherm uw charterschip of platbodem tegen regen en wind met een kwaliteitshoes van Zeilmakerij De Vries Maritiem. Wij komen uw schip persoonlijk opmeten, zodat u verzekerd bent van een perfect passend hoes.

Kappen

Kappen of kleden die bestaan uit een geweven materiaal krijgen bij ons een bijzondere nabehandeling met een impregneringsmiddel. Dit zorgt ervoor dat uw materiaal waterdicht blijft en daardoor ook lichter.