Zeil op maat

Voor een zeil op maat bent u bij Zeilmakerij De Vries Maritiem in Lemmer van harte welkom. Wij leveren kwalitatief hoogwaardige zeilen voor ieder schip. U kunt bij ons ook terecht voor een zeil geschikt voor uw veranda of terras. Is uw huidige zeil toe aan vervanging of bent u op zoek naar een zeil dat uw zeilplezier vergroot? 

Vraag naar de mogelijkheden en neem contact met ons op. 

Producten

De mogelijkheden zijn enorm. Het maken van maatproducten is onze specialiteit. U kunt bij ons terecht voor o.a. de typen zeilen:

Daarnaast leveren wij ook afdekzeilen en winterkleden voor een zeer scherpe prijs.

Advies nodig over een zeildoek op maat?

Wilt u kennis maken met ons ruime assortiment aan doeksoorten of heeft u behoefte aan advies van onze experts? Dan kan! Neem contact met ons op via het contactformulier. U bent ook van harte welkom in onze werkplaats te Lemmer waar u nader kennis kunt maken met onze producten.

Perfect passende zeilen

Uw zeil wordt ingemeten door onze ervaren zeilmakers, zodat u gegarandeerd perfect passende zeilen geleverd krijgt. Toch liever zelf inmeten? Download de onderstaande meetformulieren:

Download hier de formulieren voor een zeildoek op maat:

Neem een kijkje in onze keuken

U kunt exclusief bij Zeilmakerij De Vries Maritiem de productie van uw nieuwe zeil zelf ervaren. Wij bieden u de mogelijkheid om bij ons in de werkplaats zelf te komen kijken hoe uw zeil in elkaar gezet wordt gezet.

Zeil op maat

Weet u exact waar u naar op zoek bent en wilt u direct uw zeilen bestellen? Neem contact met ons op via het offerte formulier om uw bestelling te plaatsen.

Een offerte aanvragen?

Stel een vraag of vraag direct een prijsindicatie op!