Afdekzeil boot

Bent u op zoek naar een afdekzeil voor uw boot, dan bent u bij Zeilmakerij De Vries Maritiem aan het juiste adres. We verkopen diverse afdekzeilen:

Omdat een goed afdekzeil de levensduur van uw boot aanzienlijk verlengt is het verstandig u goed te laten voorlichten door één van onze medewerkers.

Afdekzeil boot: Op maat gemaakt

Aan de hand van uw eisen en wensen kunnen wij met u bepalen welk dekzeil kwalitatief de beste keus is. Voordat het afdekzeil gemaakt kan worden is het gebruikelijk dat één van onze medewerkers uw boot komt op meten. Het is belangrijk dat het afdekzeil goed om uw boot sluit in verband met weersinvloeden. U kunt ook een logo laten drukken op het zeil of zelf een ontwerp aanleveren.

Universele afdekhoezen

Weet u het model en bouwjaar van uw boot? Dan kunt u bij ons terecht voor een groot assortiment universele afdekhoezen. Wij beschikken over standaard afdekhoezen waar geen speling in zit en uw boot tegen diverse weersinvloeden beschermd. Uiteraard bent u vrij in het kiezen van de kleur en de dikte.

Waarom een afdekhoes?

  • Uw boot wordt beter beschermd tegen weersinvloeden
  • Het verlengt de levensduur van uw boot
  • Het vervoeren van uw boot is veiliger met een afdekzeil
  • Het beschermt uw bekleding tegen UV straling

Een goed afdekzeil is een juiste investering voor uw boot. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op voor een goed advies.