Bijna 200 jaar ervaring

Eigen haven in Lemmer

Onze mensen varen zelf ook: recreatief en wedstrijd

Op maat gemaakte verandazeil Friesland

De afgelopen jaren krijgen wij steeds vaker de vraag of wij ook een kleed kunnen maken ter afscherming van het terras of overkapping. Als zeilmakerij beschikken wij over het juiste vakmanschap en materieel om ook op dit gebied de juiste oplossingen te bieden. Wij maken speciaal voor u een verandazeil/tuinkleed dat voldoet aan uw wensen. Wij voorzien uiteenlopende bouwwerken van een kwalitatief hoogwaardige en perfect passende afscherming. Denk aan het terras of overkapping bij u in de tuin of terrassen voor horecagelegenheden. Voor elk project bieden wij maatwerk oplossingen. Op deze manier kunt u extra ruimte creëren waar u het gehele jaar gebruik van kunt maken.

Geniet langer van uw terras of tuin met een verandakleed van Zeilmakerij De Vries Maritiem.

Vele opties mogelijk

Het verandazeil voorzien wij van raamindelingen en deuren zoals u die wenst. De wanden worden gemaakt van Satler Yachtmaster doek. Dit is een kwalitatief zeer hoogwaardige doek met een acrylaat coating. Deze doeksoort biedt een zeer hoge bescherming tegen regen en weersinvloeden, verkleurt niet en beschikt over een hoge maatvastheid. Het doek is leverbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij kijken graag samen met u welke uitstraling het beste past bij uw locatie.

  • Kwalitatief, hoogwaardig doek
  • Op maat gemaakt
  • Beschikbaar in diverse kleuren en materialen
  • Indien gewenst leverbaar met hang en sluitwerk

Tijdelijke verandakleden

Op zoek naar een zeil om tijdens feesten een overkapping op veranda tijdelijk dicht te maken? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wanneer het nu gaat om luxe kleden of een flexibele beschutting tegen weer en wind wij maken het juiste doek geschikt voor uw locatie en uw doeleinden. Neem contact met ons op voor een passende offerte.