Bedrukte huik op yndeleau.com varend

Bijna 200 jaar ervaring

Eigen haven in Lemmer

Onze mensen varen zelf ook: recreatief en wedstrijd

Huik bedrukken

Wilt u uw bootnaam op de huik, op andere hoezen, op het zeil of op doek drukken? Dan kunt u dat heel gemakkelijk bij ons realiseren. We kunnen (bijna) elke wens realiseren: alle lettertypen en kleuren kunnen wij opdrukken.

Bootnaam op huik

De naam van een boot dient goed zichtbaar te zijn voor andere boten en officiele instanties. Dit kan op de romp van het schip, en ook op zeilen, huiken of ander canvas.

Website, Instagram of YouTube drukken op doek

We zien tegenwoordig geregeld dat watersporters hun avonturen delen op websites en sociale media zoals Instagram of YouTube. Het printen van uw website of social media naam, handle of adres kan allemaal, we kunnen ook de bijbehorende symbolen drukken zodat het direct duidelijk is waar men uw avonturen kan bewonderen.

Bedrukte huik Yndeleau bij vertrek wereldreis
Bedrukte huik Yndeleau bij vertrek wereldreis.

Naam op zeil

Ook op zeilen kunnen we alle mogelijke bedrukkingen uitvoeren zoals logo’s, namen, symbolen en nummers. Hiermee geeft u uw boot een heel persoonlijke uitstraling. Ook biedt dit mogelijkheden voor het tonen van sponsoren.

Hoe bootnaam op huik?

Hoe gaat het proces in z’n werk? We horen graag eerst uw wensen ten aanzien van de bedrukking. Samen bespreken we de mogelijkheden door ten aanzien van lettertype, grootte, positie en speciale wensen zoals symbolen, en speciale druktechnieken en structuren.

Vervolgens gaan wij aan de slag met een digitaal ontwerp, dat we u tonen ter goedkeuring. Hierna volgt de daadwerkelijke bedrukking, en kunt u het eindresultaat aanschouwen!

Bedrukte Huik Desperado
Bedrukte huik Desperado

Canvas bedrukken

We kunnen alle soorten canvas voorzien van allerlei bedrukkingen. Namen, logo’s, slogans, symbolen, nummers, social media: alles is te bespreken. We denken in mogelijkheden en zijn graag creatief in onze oplossingen.

Prijs huik bedrukken

Benieuwd naar de kosten van het bedrukken van uw huik? Binnen 24 uur weet u waar u ongeveer rekening mee moet houden. Vul het offerteformulier in, en ontvang snel een prijsopgaaf.

Zeilmakerij Dvm Bedrukking
Zeilmakerij De Vries Maritiem bedrukking