Bijna 200 jaar ervaring

Eigen haven in Lemmer

Onze mensen varen zelf ook: recreatief en wedstrijd

Doeksoorten

Zeilmakerij de Vries Maritem maakt voor de zeilen & canvasproducten gebruik van verschillende doeksoorten

Contender

Contender zeildoek is een Nederlands kwaliteitsproduct. Een van de vele topproducten is Fibercon®-garen, dit geweven doek heeft een zeer prettige handling, is uitermate geschikt voor de veeleisende toerzeiler

Dimension Polyant

Een goed zeil begint bij een goed doek. Voor Zeilmakerij De Vries Maritiem zijn alleen de allerbeste materialen goed genoeg. Dimension-Polyant is een Duitse producent van top off the bill zeildoek.

Doeksoort fok

Veelgestelde vragen

Hoe worden zeilen ontworpen?

Uw zeilen worden ontworpen naar uw specifieke wensen, met de bijbehorende doeksoort, ontworpen met Smar Azure en Pro Sail, marktleiders in zeildesign.

Welke doeksoort (materialen) zijn het meest geschikt voor mij?

U kunt hier het meest door ons gebruikte materiaal bekijken, maar het laminaat of dacron dat uiteindelijk gebruikt gaat worden, hangt van uw persoonlijke keuze af.

Wij zullen u hierin alleen in adviseren. De zeilen van De Vries Maritiem worden vervaardigd van alleen de beste materialen, geleverd door twee grote zeildoek leveranciers, waarbij Dimension Polyant de hoofdleverancier is en Contender met name het doek van de lichtweerzeilen levert.

* betrouwbare doekleveranciers
* goed voorraadbeheer
* snelle levering
* beste kwaliteit, service en garantie denkbaar