“Eindelijk weer helder zien door de ramen.”

“Eindelijk weer helder zien door de ramen in onze kuip.”

Matthijs Jansen

Lees hoe Matthijs Jansen zijn buiskap liet repareren met nieuwe raampjes en nieuwe ritsen.

Inschatting kosten via whatsapp

Matthijs belde ons op met de vraag of wij de ritsen in zijn buiskap zouden kunnen repareren, of dat dat einde verhaal betekent voor de buiskap. We hebben Matthijs gevraagd om wat foto’s naar ons te sturen via Whatsapp. Zo konden we binnen een uur bepalen of reparatie mogelijk was, en hoeveel dat zou kosten.

Toen we de foto’s beoordeelden, zagen we dat de ramen van de buiskap ook erg aangetast waren. We hebben in overleg met Matthijs ook vrijblijvend een inschatting gemaakt van de kosten van het vervangen van de raampjes. Toen Matthijs onze prijsopgave zag, was hij positief verrast.

Naast ritsen ook ramen vervangen

“Ik kwam alleen voor nieuwe ritsen, maar eindigde met een buiskap die echt weer jaren meekan! Die nieuwe raampjes maken zo’n groot verschil. Ik wist niet dat ze er zo erg aan toe waren.”

Matthijs Jansen

Oorzaak: veel zout water

De ritsen waren ernstig aangetast door veelvuldig varen op zout water. Ook de ramen waren hierdoor in mindere conditie. Uiteraard speelt ook de leeftijd van het materiaal een grote rol.

Hoe kun jouw buiskap het beste beschermen? Goed naspoelen met zoet water helpt, en de raampjes regelmatig afnemen met een microvezel doek en een mild schoonmaakmiddel.

Ook vrijblijvend advies?

Wilt u ook weten hoeveel reparatie aan uw boottent kost? Neem contact met ons op en we stellen vrijblijvend een offerte voor u op.