“We zitten eindelijk droog en we varen langer door”

Graag langer en meer genieten op het water

Lees hoe Robin de Wit een nieuwe achtertent liet aanmeten voor zijn schip.

“We zitten eindelijk droog en we varen langer door”

Robin de Wit

Het Nederlandse weer maakt dat we het soms gewoon flink koud hebben aan boord. En dat is jammer! Want ondanks de kou of regen, is het vaak nog heerlijk om lekker door te varen. Robin heeft een prachtig zeilschip en wilde graag langer varen in het seizoen. Hij vroeg ons om de mogelijkheden voor een achtertent te onderzoeken.

Inmeten tent aan boord

Onze expert Dennis stapte in de auto naar Warns om daar de boot te bekijken en de mogelijkheden uiteen te zetten. Robin gaf aan dat hij het belangrijk vond om goed droog te zitten, en zoveel mogelijk kou buiten te houden. Dennis nam alle maten op en sneed alvast de eerste mallen.

In 1 week tent gereed voor installatie

Robin gaf aan dat hij de tent graag extra snel geleverd wilde hebben. Hij was in zijn vakantie met de boot op rondtocht Friesland, en besloot om bij Zeilmakerij De Vries Maritiem langs te komen. Hier konden we binnen 1 week de tent installeren en de laatste aanpassingen doorvoeren.

Nieuwe tent: seizoen verlengd met 2 maanden

Uiteraard wilden wij even weten of Robin uiteindelijk zijn seizoen heeft verlengd. En dat had hij zeker! Met de nieuwe tent kon hij veel langer doorvaren, en ook heeft hij ‘s avonds langer in de kuip kunnen zitten. Hij heeft bijna 2 maanden langer van zijn boot kunnen genieten dat seizoen! Dat is een fijn resultaat.

“Ik ben blij met de extra gordijnen die we toch nog geinstalleerd hebben.”  

Ook vrijblijvend advies?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een boottent voor uw zeilschip of motorboot? Neem contact met ons op en we stellen vrijblijvend een offerte voor u op.

Op zoek naar een achtertent?