Zeilwasserij

Laat uw zeilen, kappen en kleden wassen in onze zeilwasserij

Zeilen hebben heel wat te verduren. Niet alleen van zand, zout en water. Maar ook vuil, vogeldrek en andere agressieve stoffen beschadigen uw zeil. Daarom is het aan te raden om uw zeilen regelmatig te laten reinigen. In de zeilwasserij van Zeilmakerij de Vries Maritiem zorgen we ervoor dat uw zeilen weer als nieuw worden.

Waarom zeilen van
Zeilmakerij De Vries Maritiem
  • 1. Het beste advies vanuit jarenlange praktijkervaring
  • 2. Maatwerk zeilen volgens al uw specifieke wensen
  • 3. Bijna 200 jaar ervaring!
  • 4. 3 Jaar garantie op stand, materiaal en afwerking
  • 5. Kwaliteitszeilen voor een betaalbare prijs
Onze vakmensen staan garant voor een
productie van de beste kwaliteit.

Optimale bescherming

Zeilmakerij de Vries Maritiem is sinds 1830 specialist in het wassen van zeilen. Een grondige wasbeurt maakt uw zeildoek weer soepel. Ook impregneren we uw zeil met een speciale coating. Zo is uw zeil optimaal beschermd tegen alle weersinvloeden en vuil. Goed voor de stand van het zeil en het verlengen van de levensduur van de zeilen. Last but not least is dat uw zeilen ook minder water opnemen, minder zwaar zijn en u weer sneller bent.

Complete facelift

In de “Eerste Nederlandse Zeilwasserij” van Zeilmakerij de Vries Maritiem worden uw zeilen helemaal gereinigd. Op een verantwoorde en ecologisch wijze worden de zeilen gewassen en gedroogd. Ook voeren wij hierna de noodzakelijke reparaties uit. Uw zeilen krijgen een complete facelift! Naast onze eigen klanten doen ook veel van onze collega’s de was bij Zeilmakerij de Vries Maritiem.

Zeilregeneratie

Door middel van aanbrengen van harsen op beide zijden van het zeil, wordt de weefselspanning verbeterd en de luchtondoordringbaarheid wordt geoptimaliseerd om het profiel van het zeil te optimaliseren.

Bootkappen & kleden reinigen

Bootkappen en kleden die gewassen moeten worden? Ook dat kan in onze zeilwasserij. Dankzij de speciale wasprocedure en reinigingsmiddelen blijft uw kap of kleed in uitstekende conditie. En de coating wordt niet beschadigd.
Kappen of kleden die bestaan uit een geweven materiaal krijgen bij ons een bijzondere nabehandeling met een impregneringsmiddel. Dit zorgt ervoor dat uw materiaal waterdicht blijft en daardoor ook lichter.

Zeilen wassen?

Wilt u uw zeilen, bootkappen of kleden laten wassen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op of kom langs op één van onze vestigingen. Wij adviseren u graag en zorgen ervoor dat alles weer als nieuw wordt.

Voor en na zeilwasserij


Beoordelingen

Zeiljacht Eugenio
Zeiljacht Eugenio
09:25 20 Jul 17
Super service !
harry Collin
harry Collin
18:50 27 Aug 18
Soms even wachten door de drukte bij het bedrijf maar dat is meer dan de moeite waard levert altijd vakwerk.
janet lutkemeier
janet lutkemeier
11:25 07 Jun 18
In eerste instantie waren we blij verrast dat jullie zo vlot een fok voor ons konden laten maken. De fok ziet er mooi en degelijk uit. Echter,. Het was raar dat de fok al weken bij jullie lag, maar dat er niet voor leuvers was gezorgd, waardoor wij pas begin juni, toen wij zelf belden bleek dat de fok klaar was. Ik heb zelf leuvers moeten regelen. Heel onhandig. Op de offerte staat dat er een zeilzak bijzou zitten. Die hebben wij niet gekregen. Het achterlijk zou ruim worden gesneden. Dit is niet gebeurd, bleek bij het hijsen.
Hennie Brink
Hennie Brink
10:06 04 Jun 18
De rolfokhoes en de grootzeilhuik zagen er goed uit. Alles paste ook perfect. De levering was op de afgesproken tijd gereed.
Skûtsje Hét statenjacht van Drachten
Skûtsje Hét statenjacht van Drachten
05:22 20 Mar 18
De betrokken vakmensen van De Vries Maritiem hebben ons wederom geweldig geholpen met het ontwerpen van een ‘kuiptent’ over ons skûtsje voor wanneer wij gasten aan boord hebben. Dit was geen makkelijke klus maar het resultaat is perfect. Daarnaast zijn alle kussens die zij speciaal voor ons schip gemaakt hebben, erg mooi geworden en passen precies op de eikenhouten banken in de kuip. Wij hebben ook vanuit onze bootmakelaardij al heel wat verschillende opdrachten aan De Vries Maritiem gegeven. Van buiskap tot volledig zeilplan. Niet voor niets is De Vries Maritiem onze vaste huis-zeilmakerij. De prijs is altijd goed en het resultaat is top. Maar vooral door het vakmanschap en de prettige omgang met deze mensen komen wij iedere keer weer terug. Ga zo door!!
Bekijk alle beoordelingen
Please check that this widget Facebook Reviews has a connected Facebook.