Zakelijk

Betrouwbare partner

De Vries Maritiem is al jarenlang een betrouwbare partner voor scheepswerven en verhuurbedrijven. Wij zijn het hele jaar door zes dagen in de week bereikbaar en hebben met bijna tweehonderd jaar ervaring alle mogelijke problemen wel een keer opgelost. Wij werken binnen de afgesproken tijden en voor scherpe prijzen.

Van alle markten thuis

Ook verzorgen wij veel speciale projecten in opdracht van onze zakelijke relaties waaronder banieren voor shows, wandbekledingen, bloemenprint voor een grote bloemisterijketen, lezingen etcetera. Wij denken mee bij het ontwerp van schepen, geven raad over lopend en staand want. Maar staan ook, zowel ’s zomers als ’s winters, zes dagen in de week paraat om uw reparaties snel uit te voeren.

Ook verzorgen wij veel speciale projecten in opdracht van onze zakelijke relaties waaronder banieren voor shows, wandbekledingen, bloemenprint voor een grote bloemisterijketen, lezingen en ga zo maar door

Partners

Scheepswerven

Door De Vries Maritiem te betrekken bij het ontwerp- en productieproces van nieuwe zeilboten en motorboten, bent u verzekerd van zeilen en afdekkingen op maat. Wij mogen gerenommeerde bouwers en importeurs als Jansma Jacht Almere, Boatcity Lemmer en West Yachting uit Workum tot onze klantenkring rekenen.

Verhuurders

De zomer is het topseizoen voor zeilbootverhuurders. Wij zorgen dat uw boten tip-top in orde zijn. Reparaties voeren we razendsnel uit en de wintermaanden gebruiken we voor schoonmaak en regulier onderhoud.

Hieronder vindt u een greep uit de bedrijven waar Zeilmakerij De Vries Maritiem mee samenwerkt.