Zakelijk

Betrouwbare partner

De Vries Maritiem is al jarenlang een betrouwbare partner voor scheepswerven en verhuurbedrijven. Wij zijn het hele jaar door zes dagen in de week bereikbaar en hebben met bijna tweehonderd jaar ervaring alle mogelijke problemen wel een keer opgelost. Wij werken binnen de afgesproken tijden en voor scherpe prijzen.

Waarom zeilen van
Zeilmakerij De Vries Maritiem
  • 1. Het beste advies vanuit jarenlange praktijkervaring
  • 2. Maatwerk zeilen volgens al uw specifieke wensen
  • 3. Bijna 200 jaar ervaring!
  • 4. 3 Jaar garantie op stand, materiaal en afwerking
  • 5. Kwaliteitszeilen voor een betaalbare prijs
Onze vakmensen staan garant voor een
productie van de beste kwaliteit.

Van alle markten thuis

Ook verzorgen wij veel speciale projecten in opdracht van onze zakelijke relaties waaronder banieren voor shows, wandbekledingen, bloemenprint voor een grote bloemisterijketen, lezingen etcetera. Wij denken mee bij het ontwerp van schepen, geven raad over lopend en staand want. Maar staan ook, zowel ’s zomers als ’s winters, zes dagen in de week paraat om uw reparaties snel uit te voeren.

Ook verzorgen wij veel speciale projecten in opdracht van onze zakelijke relaties waaronder banieren voor shows, wandbekledingen, bloemenprint voor een grote bloemisterijketen, lezingen en ga zo maar door

Partners

Scheepswerven

Door De Vries Maritiem te betrekken bij het ontwerp- en productieproces van nieuwe zeilboten en motorboten, bent u verzekerd van zeilen en afdekkingen op maat. Wij mogen gerenommeerde bouwers en importeurs als Jansma Jacht Almere, Boatcity Lemmer en West Yachting uit Workum tot onze klantenkring rekenen.

Verhuurders

De zomer is het topseizoen voor zeilbootverhuurders. Wij zorgen dat uw boten tip-top in orde zijn. Reparaties voeren we razendsnel uit en de wintermaanden gebruiken we voor schoonmaak en regulier onderhoud. Hieronder vindt u een greep uit de bedrijven waar Zeilmakerij De Vries Maritiem mee samenwerkt.


Beoordelingen

Zeiljacht Eugenio
Zeiljacht Eugenio
09:25 20 Jul 17
Super service !
harry Collin
harry Collin
18:50 27 Aug 18
Soms even wachten door de drukte bij het bedrijf maar dat is meer dan de moeite waard levert altijd vakwerk.
janet lutkemeier
janet lutkemeier
11:25 07 Jun 18
In eerste instantie waren we blij verrast dat jullie zo vlot een fok voor ons konden laten maken. De fok ziet er mooi en degelijk uit. Echter,. Het was raar dat de fok al weken bij jullie lag, maar dat er niet voor leuvers was gezorgd, waardoor wij pas begin juni, toen wij zelf belden bleek dat de fok klaar was. Ik heb zelf leuvers moeten regelen. Heel onhandig. Op de offerte staat dat er een zeilzak bijzou zitten. Die hebben wij niet gekregen. Het achterlijk zou ruim worden gesneden. Dit is niet gebeurd, bleek bij het hijsen.
Hennie Brink
Hennie Brink
10:06 04 Jun 18
De rolfokhoes en de grootzeilhuik zagen er goed uit. Alles paste ook perfect. De levering was op de afgesproken tijd gereed.
Skûtsje Hét statenjacht van Drachten
Skûtsje Hét statenjacht van Drachten
05:22 20 Mar 18
De betrokken vakmensen van De Vries Maritiem hebben ons wederom geweldig geholpen met het ontwerpen van een ‘kuiptent’ over ons skûtsje voor wanneer wij gasten aan boord hebben. Dit was geen makkelijke klus maar het resultaat is perfect. Daarnaast zijn alle kussens die zij speciaal voor ons schip gemaakt hebben, erg mooi geworden en passen precies op de eikenhouten banken in de kuip. Wij hebben ook vanuit onze bootmakelaardij al heel wat verschillende opdrachten aan De Vries Maritiem gegeven. Van buiskap tot volledig zeilplan. Niet voor niets is De Vries Maritiem onze vaste huis-zeilmakerij. De prijs is altijd goed en het resultaat is top. Maar vooral door het vakmanschap en de prettige omgang met deze mensen komen wij iedere keer weer terug. Ga zo door!!
Bekijk alle beoordelingen
Please check that this widget Facebook Reviews has a connected Facebook.