“Winterservice”

“Winterservice” 

Pieter de Boer

Telefoontje

25 september belde Pieter de Boer ons op. Hij had een probleem zo vertelde hij ons. Door omstandigheden kan hij komende tijd niet naar meer zijn boot om deze af te tuigen.

Winterklaar maken

De vraag aan ons of wij zijn boot winterklaar kunnen maken. Jazeker wij hebben een totaal service: van zeilen en canvas eraf, tot wassen, reparaties en onderhoud. Ook de motor en afsluiters kunnen we voorbereiden op de winter.

” Door gebruik te maken van de winterservice van zeilmakerij De Vries Maritiem heb ik deze winter geen zorgen over mijn boot. “

Pieter de Boer

Geen zorgen

We hebben de canvas en de zeilen van de boot gehaald en op de zeilmakerij goed laten drogen. Tijdens de grondige controle kwamen we erachter dat de schoothoek van de genua versterkt moest worden en enkele stiksels opnieuw gestikt. We hebben dit met Pieter besproken en gerepareerd. De zeilen en canvas liggen nu droog opgeslagen en Pieter heeft in het voorjaar alles weer netjes op orde. Het winterklaar maken van de motor en afsluiters hebben we uit laten voeren door een gespecialiseerde partner. Het schip is klaar voor de winter, laat de vorst maar komen.

Ideaal deze totaal service van Zeilmakerij de Vries Maritiem, aldus Pieter

Voor meer informatie

Klik hier