Sander En Yvette 2

Vertrekker Sander bedankt zijn collega’s

Twee jaar geleden kwam ik met De Vries Maritiem in contact omdat ik op zoek was naar nieuwe zeilen voor onze Koopmans 44. Ik zocht een zeilmaker die met ons meedacht met het oog op onze wereldreis. Na enkele gesprekken met Johan Schuurman was het voor mij duidelijk dat ik mijn zeilmaker had gevonden. Er werd met zoveel passie en kennis gesproken, dat had ik niet eerder meegemaakt. Onze Blue Beryl was dan ook snel voorzien van een prachtige set nieuwe zeilen.

Maar daar bleef het niet bij. Het contact en het partnership tussen De Vries Maritiem en onze campagne met de Blue Beryl werd van beide kanten als zeer aangenaam ervaren. Voordat ik het wist werd ik aangesteld als Sales & Marketingmanager. Ik belandde in een hecht team. Het doel was om in 2 jaar tijd de organisatie naar een hoger plan te brengen. Er is hard gewerkt aan digitalisering, werkprocessen, marketing, website en de klantreis. We hebben gezamenlijk doelstellingen vorm gegeven en een plan voor de toekomst gemaakt. Er werden kernwaarden ontwikkeld: ‘Product centraal’, ‘Gezonde toekomst’, ‘Trots’ en ‘Vernieuwd ambacht’ daar kon een ieder bij De Vries Maritiem zich goed in vinden en deze kernwaarden zullen daarom de komende jaren centraal blijven staan in de bedrijfsvoering. De combinatie tussen werken met de nieuwste technologieën en het ambacht dat hier elke dag op de werkvloer uitgevoerd wordt vind ik een prachtige combinatie.

Het plan van Yvette en mijzelf is om de komende 3 a 4 jaar de wereldzeeën te bevaren. Op afstand zal ik betrokken blijven mbt de marketing en sales. Daarnaast zullen wij een varende zeilmakerij opzetten waardoor De Vries Maritiem ook in andere landen actief zal zijn. Blue Beryl Sailmakers “Powered by De Vries Maritiem” klinkt goed toch?

Via deze open brief wil ik mijn collega`s bedanken die er voor me waren en die me af en toe vervloekten. We hebben een mooie tijd gehad waar we waanzinnige veranderingen hebben bewerkstelligd. Dit gaat niet zonder slag of stoot. Ik ben er trots op dat we het mede door deze veranderingen zo ontzettend goed doen. 2020 zou wel eens het beste jaar kunnen worden in de afgelopen 20 jaar.

Klanten, partners en collega`s: Bedankt voor het vertrouwen en de waanzinnige tijd! Ik heb met veel plezier bij Zeilmakerij De vries Maritiem met jullie samengewerkt!

Sander Droog

Wij zijn te volgen op:

www.blueberylsailing.com

Facebook.com/blueberylsailing

Instagram.com/blueberylsailing