Zeilmakerij Lemmer

Op zoek naar een zeilmakerij in Lemmer? U kunt bij ons voor de deur afmeren! Wij bevinden ons op de Vuurtorenweg 1 te Lemmer, de poort van Friesland. Voor de beste zeilen moet u natuurlijk in Lemmer zijn. De Vries Maritiem is één van de oudste EN één van de modernste zeilmakerijen in Europa. Veertien vakmensen staan garant voor een productie van de beste kwaliteit.

Opzoek naar de beste zeilmakerij van Lemmer?

U vindt onze vestiging aan de Vuurtorenweg 1, 8531 HJ in Lemmer.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

U kunt bij ons terecht voor zeilen, achtertenten, afdekhoezen, afdekkleden, buiskappen, kuiptenten, winterkleden, zeilhuiken en ander canvaswerk voor zeilboten, motorboten en sloepen. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor

  • De onderhoud en reparatie van uw zeilen
  • Tweedehands zeilen
  • Bimini’s
  • Cabriolettenten
  • Tuigage
  • Diverse bootaccessoires zoals de PSI Air cover

U zegt het, wij maken het. Daarnaast beschikken wij over een moderne zeilwasserij. Of het nu gaat om een zeilboot, motorboot of klassieke zeilboot bij de Vries Maritiem in Lemmer kunt u altijd terecht. Wij staan bekend om vakmanschap, duurzame ontwerpen en maatwerk tegen een zeer scherpe prijs.

Breng gerust een bezoek!

Wilt u een kijkje nemen in de werkplaats van Zeilmakerij Lemmer of bent u op zoek naar gedegen advies? Wij helpen u graag om de juiste keuze te maken uit de diverse materialen, ontwerpen en toepassingen. Bellen kan natuurlijk ook. Ons telefoonnummer is 0514-562015.

Tot ziens bij dé zeilmakerij in Lemmer! >