Zeilen

Wapperen uw zeilen? Loopt uw boot snel uit het roer of gaat uw schip te snel schuin? Merkt u dat u niet zo hoog meer aan de wind kunt zeilen en snel moet reven ondanks dat u veel aandacht besteed aan de trim? Dan bent u toe aan een nieuw zeil. Een nieuw zeil zal het zeilplezier en de veiligheid van u en uw bemanning verhogen.

Nieuw zeilen, gemaakt in onze zeilmakerij in Lemmer

Het kopen van een nieuw zeil is een feest waar u graag alle tijd voor neemt. Het is van groot belang om te kiezen voor een zeil dat perfect aansluit bij uw wensen, uw schip, doel, gebruik en vaargebied. De zeilers van Zeilmakerij De Vries Maritiem helpen u graag bij het kiezen van het juiste zeil vanuit de eigen praktijkervaring.

Waarom zeilen van
Zeilmakerij De Vries Maritiem
  • 1. Het beste advies vanuit jarenlange praktijkervaring
  • 2. Maatwerk zeilen volgens al uw specifieke wensen
  • 3. Bijna 200 jaar ervaring!
  • 4. 3 Jaar garantie op stand, materiaal en afwerking
  • 5. Kwaliteitszeilen voor een betaalbare prijs
Onze vakmensen staan garant voor een
productie van de beste kwaliteit.

Duurzame kwaliteitszeilen voor vele jaren zeilplezier!

De zeilmakers van Zeilmakerij De Vries Maritiem hebben bijna 200 jaar ervaring in het maken van duurzame zeilen met een optimaal ontwerp. Hierbij spelen de veiligheid, de betrouwbaarheid en de prestaties een zeer belangrijke rol.

Doel

Voor het aanschaffen van een zeil is het van belang om te weten wat uw doel en vaargebied is. Bekijk hier welk type zeil het beste bij uw doel en vaargebied past. Uw zeil wordt met de grootste precisie ontworpen en gesneden en met zorg vervaardigd, hierdoor krijgt u een optimaal zeil welke is toegespitst op uw eisen en wensen.

Proces

Het beste zeil wordt op maat gemaakt. Onze zeilmakers komen bij u (op afspraak) aan boord om de zeilen in te meten en u ter plaatse te voorzien van advies. We meten bij voorkeur aan boord aangezien geen enkel schip gelijk is. Indien het niet mogelijk is de zeilen aan boord in te meten kunnen we er ook voor kiezen de bestaande zeilen in onze zeilmakerij exact na te meten en deze maten te gebruiken voor het ontwerp van de nieuwe zeilen.

Zodra we alle gegevens hebben gaan we aan de slag met het ontwerp en het snijden van de panelen / banen. De banen worden vervolgens aan elkaar geplakt en gestikt. Aan de hand van afgesproken specificaties wordt het zeil afgewerkt en gereed gemaakt voor gebruik. Optioneel kunnen wij de zeilen op uw schip plaatsen.

Lees meer over snit en doek >

Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent! Wilt u dat zelf ervaren? Neem dan contact met ons op. Ons telefoonnummer is: 0514-562015. In de buurt van Lemmer? Kom (met uw schip in onze haven) langs zodat we u kunnen voorzien van een gericht advies. We bespreken graag de vele opties en mogelijkheden voor de aanschaf van nieuwe zeilen.

 


Beoordelingen

Zeiljacht Eugenio
Zeiljacht Eugenio
09:25 20 Jul 17
Super service !
harry Collin
harry Collin
18:50 27 Aug 18
Soms even wachten door de drukte bij het bedrijf maar dat is meer dan de moeite waard levert altijd vakwerk.
janet lutkemeier
janet lutkemeier
11:25 07 Jun 18
In eerste instantie waren we blij verrast dat jullie zo vlot een fok voor ons konden laten maken. De fok ziet er mooi en degelijk uit. Echter,. Het was raar dat de fok al weken bij jullie lag, maar dat er niet voor leuvers was gezorgd, waardoor wij pas begin juni, toen wij zelf belden bleek dat de fok klaar was. Ik heb zelf leuvers moeten regelen. Heel onhandig. Op de offerte staat dat er een zeilzak bijzou zitten. Die hebben wij niet gekregen. Het achterlijk zou ruim worden gesneden. Dit is niet gebeurd, bleek bij het hijsen.
Hennie Brink
Hennie Brink
10:06 04 Jun 18
De rolfokhoes en de grootzeilhuik zagen er goed uit. Alles paste ook perfect. De levering was op de afgesproken tijd gereed.
Skûtsje Hét statenjacht van Drachten
Skûtsje Hét statenjacht van Drachten
05:22 20 Mar 18
De betrokken vakmensen van De Vries Maritiem hebben ons wederom geweldig geholpen met het ontwerpen van een ‘kuiptent’ over ons skûtsje voor wanneer wij gasten aan boord hebben. Dit was geen makkelijke klus maar het resultaat is perfect. Daarnaast zijn alle kussens die zij speciaal voor ons schip gemaakt hebben, erg mooi geworden en passen precies op de eikenhouten banken in de kuip. Wij hebben ook vanuit onze bootmakelaardij al heel wat verschillende opdrachten aan De Vries Maritiem gegeven. Van buiskap tot volledig zeilplan. Niet voor niets is De Vries Maritiem onze vaste huis-zeilmakerij. De prijs is altijd goed en het resultaat is top. Maar vooral door het vakmanschap en de prettige omgang met deze mensen komen wij iedere keer weer terug. Ga zo door!!
Bekijk alle beoordelingen
Please check that this widget Facebook Reviews has a connected Facebook.