Wintertent

De wintertent beschermt uw boot in de winter

Wij hebben een andere mening over een wintertent dan onze collega’s. Bij De Vries Maritiem vinden wij dat een wintertent niet over de reling dient te gaan, maar direct van de giek naar of over de voetrail van uw schip. Dit zorgt ervoor dat het water goed afloopt, er geen water of sneeuw op uw kleed blijft staan, en minstens net zo belangrijk; uw scepters raken niet ontwricht en lekken dientengevolge geen water.

Kies uw winter producten!

Standaard zijn de dubbelingen t.h.v. zware schavielende delen zoals de scepters, beschermingen onder de schuivers van de ritsen waardoor uw gecoat niet beschadigt en kragen om openingen als de mast, kraanlijn en wanten. Tevens is uw kleed altijd minimaal ter hoogte van de mast eenmaal deelbaar.

Winterkleed opties

Bij De Vries Maritiem kunt u kiezen uit de volgende drie mogelijkheden voor uw zeilboot.

Optie 1 : Het winterkleed over de liggende mast. Het kleed wordt afgespannen op de scepters en/ of de voetrail, waarbij uw schip grotendeels afgeschermd is.U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het doek tegen meerprijs door te laten lopen tot over de romp waarbij of de scepters gedemonteerd worden of wij de scepters e.d. uitsparen.

Optie 2: Winterkleed als optie 1, maar dan gemaakt voor staande mast. Het kleed is deelbaar ter hoogte van de mast en is deelbaar tussen de kraanlijn en de spiegel. De onder-en hoofdwanten bij dit kleed zijn uitgespaard en ook voorzien van kragen en deze uitsparingen zijn door middel van ritsen aan elkaar verbonden. Met 20 centimeter overlap op de romp en uitsparingen voor de scepters.

winterkleed bavaria 32 optie 2

Optie 3: Winterkleed als optie 2, maar nu loopt het kleed tot de waterlijn waarbij het hele schip tegen UV beschermd is.

Optie 4: Winterkleed voor een motorboot. Indien mogelijk wordt bij motorboten het gehele schip strak ingepakt en dekt dit kleed het schip tot aan de stootlijst af, waaronder het kleed wordt afgespannen.

wintertent motorboot kruiser optie 4

Optioneel voor alle uitvoeringen:

  • kleed voorzien van boogrits voor een makkelijker instap;
  • vier of zes landvastgaten;
  • extra raam;
  • luchthappers v.v. gaas;( bij kunststof kleden raden wij dit ten zeerste aan);
  • opdrukken van uw bedrijfslogo op het kleed.

Beoordelingen

Zeiljacht Eugenio
Zeiljacht Eugenio
09:25 20 Jul 17
Super service !
harry Collin
harry Collin
18:50 27 Aug 18
Soms even wachten door de drukte bij het bedrijf maar dat is meer dan de moeite waard levert altijd vakwerk.
janet lutkemeier
janet lutkemeier
11:25 07 Jun 18
In eerste instantie waren we blij verrast dat jullie zo vlot een fok voor ons konden laten maken. De fok ziet er mooi en degelijk uit. Echter,. Het was raar dat de fok al weken bij jullie lag, maar dat er niet voor leuvers was gezorgd, waardoor wij pas begin juni, toen wij zelf belden bleek dat de fok klaar was. Ik heb zelf leuvers moeten regelen. Heel onhandig. Op de offerte staat dat er een zeilzak bijzou zitten. Die hebben wij niet gekregen. Het achterlijk zou ruim worden gesneden. Dit is niet gebeurd, bleek bij het hijsen.
Hennie Brink
Hennie Brink
10:06 04 Jun 18
De rolfokhoes en de grootzeilhuik zagen er goed uit. Alles paste ook perfect. De levering was op de afgesproken tijd gereed.
Skûtsje Hét statenjacht van Drachten
Skûtsje Hét statenjacht van Drachten
05:22 20 Mar 18
De betrokken vakmensen van De Vries Maritiem hebben ons wederom geweldig geholpen met het ontwerpen van een ‘kuiptent’ over ons skûtsje voor wanneer wij gasten aan boord hebben. Dit was geen makkelijke klus maar het resultaat is perfect. Daarnaast zijn alle kussens die zij speciaal voor ons schip gemaakt hebben, erg mooi geworden en passen precies op de eikenhouten banken in de kuip. Wij hebben ook vanuit onze bootmakelaardij al heel wat verschillende opdrachten aan De Vries Maritiem gegeven. Van buiskap tot volledig zeilplan. Niet voor niets is De Vries Maritiem onze vaste huis-zeilmakerij. De prijs is altijd goed en het resultaat is top. Maar vooral door het vakmanschap en de prettige omgang met deze mensen komen wij iedere keer weer terug. Ga zo door!!
Bekijk alle beoordelingen
Please check that this widget Facebook Reviews has a connected Facebook.