Staand en lopend want

Aan de tuigage op een zeilschip dienen hoge eisen te worden gesteld. Immers, tuigage krijgt grote krachten te verduren. Denk aan wind, de druk in het zeil en de weerstand van de romp in het water. De verstaging heeft de zware taak de mast overeind te houden en de vallen moeten de juiste breeksterkte te hebben om de zeilen te kunnen zetten. Het is dan ook niet voor niets dat het staand- en lopend want in goede conditie moet verkeren. Kom gerust eens langs in onze zeilmakerij waar wij u hier graag meer over vertellen.

Kwaliteitsproducten staand- en lopende want

Om u een complete tuigage te kunnen leveren, verwerken wij staand- en lopend want met de daarbij behorende terminals van een groot aantal topmerken waaronder:

  • Gleistein
  • Neptunus
  • Talamex

Touwwerk

Landvasten, schoten, vallen, trimlijnen en bijbehorende accessoires vindt u bij ons in de zeilmakerij. U kunt touwwerk kopen aan de meter of kant en klaar wanneer u kiest voor gemak. U vind bij ons ook producten van Ultramar voor het reinigen en impregneren van canvas. staand- en lopende want


Beoordelingen

Zeiljacht Eugenio
Zeiljacht Eugenio
09:25 20 Jul 17
Super service !
harry Collin
harry Collin
18:50 27 Aug 18
Soms even wachten door de drukte bij het bedrijf maar dat is meer dan de moeite waard levert altijd vakwerk.
janet lutkemeier
janet lutkemeier
11:25 07 Jun 18
In eerste instantie waren we blij verrast dat jullie zo vlot een fok voor ons konden laten maken. De fok ziet er mooi en degelijk uit. Echter,. Het was raar dat de fok al weken bij jullie lag, maar dat er niet voor leuvers was gezorgd, waardoor wij pas begin juni, toen wij zelf belden bleek dat de fok klaar was. Ik heb zelf leuvers moeten regelen. Heel onhandig. Op de offerte staat dat er een zeilzak bijzou zitten. Die hebben wij niet gekregen. Het achterlijk zou ruim worden gesneden. Dit is niet gebeurd, bleek bij het hijsen.
Hennie Brink
Hennie Brink
10:06 04 Jun 18
De rolfokhoes en de grootzeilhuik zagen er goed uit. Alles paste ook perfect. De levering was op de afgesproken tijd gereed.
Skûtsje Hét statenjacht van Drachten
Skûtsje Hét statenjacht van Drachten
05:22 20 Mar 18
De betrokken vakmensen van De Vries Maritiem hebben ons wederom geweldig geholpen met het ontwerpen van een ‘kuiptent’ over ons skûtsje voor wanneer wij gasten aan boord hebben. Dit was geen makkelijke klus maar het resultaat is perfect. Daarnaast zijn alle kussens die zij speciaal voor ons schip gemaakt hebben, erg mooi geworden en passen precies op de eikenhouten banken in de kuip. Wij hebben ook vanuit onze bootmakelaardij al heel wat verschillende opdrachten aan De Vries Maritiem gegeven. Van buiskap tot volledig zeilplan. Niet voor niets is De Vries Maritiem onze vaste huis-zeilmakerij. De prijs is altijd goed en het resultaat is top. Maar vooral door het vakmanschap en de prettige omgang met deze mensen komen wij iedere keer weer terug. Ga zo door!!
Bekijk alle beoordelingen
Please check that this widget Facebook Reviews has a connected Facebook.