Tuigerij

Bij Zeilmakerij de Vries Maritiem kunt u terecht voor Oudhollandse en moderne tuigerij. Ook kunnen wij u een compleet tuigagepakket aanbieden met masten, rondhouten, schoten en blokken.

 

Klassiek

Het tuigen van de Oudhollandse rond- en platbodemjachten vereist een aparte benadering. Al zes generaties lang, sinds 1830, tuigen wij bij Zeilmakerij de Vries Maritiem allerlei scheepstypen. Ook kunnen wij u een compleet tuigagepakket aanbieden met masten, rondhouten, schoten en blokken. Hier komt het aan op vakmanschap en detail. Voor de echte watersportliefhebber is een licht gebogen vlaggenstok op het roer een traditie. Zeilmakerij de Vries Maritiem heeft traditie hoog in het vaandel staan.

Modern

Bij Zeilmakerij de Vries Maritiem kunt u naast zeilen ook terecht voor alle andere scheepsbenodigdheden. Van masten en staand en lopend want, tot moderne lieren en hoogwaardig dekbeslag. Alle materialen zijn volledig op elkaar en op uw schip afgestemd. In Lemmer beschikken we over een kraan en de modernste technieken om u snel en deskundig van dienst te zijn. Naast moderne materialen gaat ons vakmanschap terug naar de tijd van hout, pek en mastwortel met wimpel. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij altijd topkwaliteit en service leveren.

Aan boord

Voor het tuigen van uw schip, eventuele reparaties en/of veranderingen komen wij graag bij u aan boord. Kom langs in onze zeilmakerij in Lemmer of neem contact met ons op.


Beoordelingen

Zeiljacht Eugenio
Zeiljacht Eugenio
09:25 20 Jul 17
Super service !
harry Collin
harry Collin
18:50 27 Aug 18
Soms even wachten door de drukte bij het bedrijf maar dat is meer dan de moeite waard levert altijd vakwerk.
janet lutkemeier
janet lutkemeier
11:25 07 Jun 18
In eerste instantie waren we blij verrast dat jullie zo vlot een fok voor ons konden laten maken. De fok ziet er mooi en degelijk uit. Echter,. Het was raar dat de fok al weken bij jullie lag, maar dat er niet voor leuvers was gezorgd, waardoor wij pas begin juni, toen wij zelf belden bleek dat de fok klaar was. Ik heb zelf leuvers moeten regelen. Heel onhandig. Op de offerte staat dat er een zeilzak bijzou zitten. Die hebben wij niet gekregen. Het achterlijk zou ruim worden gesneden. Dit is niet gebeurd, bleek bij het hijsen.
Hennie Brink
Hennie Brink
10:06 04 Jun 18
De rolfokhoes en de grootzeilhuik zagen er goed uit. Alles paste ook perfect. De levering was op de afgesproken tijd gereed.
Skûtsje Hét statenjacht van Drachten
Skûtsje Hét statenjacht van Drachten
05:22 20 Mar 18
De betrokken vakmensen van De Vries Maritiem hebben ons wederom geweldig geholpen met het ontwerpen van een ‘kuiptent’ over ons skûtsje voor wanneer wij gasten aan boord hebben. Dit was geen makkelijke klus maar het resultaat is perfect. Daarnaast zijn alle kussens die zij speciaal voor ons schip gemaakt hebben, erg mooi geworden en passen precies op de eikenhouten banken in de kuip. Wij hebben ook vanuit onze bootmakelaardij al heel wat verschillende opdrachten aan De Vries Maritiem gegeven. Van buiskap tot volledig zeilplan. Niet voor niets is De Vries Maritiem onze vaste huis-zeilmakerij. De prijs is altijd goed en het resultaat is top. Maar vooral door het vakmanschap en de prettige omgang met deze mensen komen wij iedere keer weer terug. Ga zo door!!
Bekijk alle beoordelingen
Please check that this widget Facebook Reviews has a connected Facebook.