Rolfokhoes

De rolfokhoes beschermt uw zeil tegen UV, vuil en regen.

De rolfokhoes of Rocon wordt met de spinnaker val omhoog gehesen en biedt uw zeil 100% bescherming tegen de zeer schadelijke uv straling. Tevens beschermt de hoes uw zeil tegen vuil en regen. De rolfokhoezen van De Vries Maritiem worden gemaakt van A-klasse doek; Markilux of Sattler Classic, en zijn van uitstekende kwaliteit. De hoes is van boven tot onder voorzien van een zware rits en kan met speciaal ontwikkelde rolfokhoeslijn in meerdere delen worden strakgetrokken. Het unieke geleidesysteem met speciale katrollen(zie foto) zorgt ervoor dat de hoes altijd strak kan worden aangetrokken. Hiermee voorkomt u schade aan de hoes en het voorzeil.

Hoe hijs ik een rolfokhoes?

Opblaasbare rolfokhoes: PSI Cover

De PSI-Aircover is de eerste gemakkelijke rolfokhoes. U plaatst de hoes rondom de rolfok, sluit de rits en hijst de hoes omhoog. Daarna pompt u lucht in de hoes. Dit kan handmatig of elektrisch, de keuze is aan u! In een handomdraai zit uw voorzeil ‘strak in het pak’, perfect beschermd tegen weer en wind. Lees meer of dit speciale product of bekijk de video.

Rolfokhoes bestellen

Neem contact met ons op voor een offerte op maat of bekijk onze voorraad rolfokhoezen. Let wel: de rolfokhoezen uit voorraad kunnen ingekort worden, maar niet smaller gemaakt worden.


Beoordelingen

Zeiljacht Eugenio
Zeiljacht Eugenio
09:25 20 Jul 17
Super service !
harry Collin
harry Collin
18:50 27 Aug 18
Soms even wachten door de drukte bij het bedrijf maar dat is meer dan de moeite waard levert altijd vakwerk.
janet lutkemeier
janet lutkemeier
11:25 07 Jun 18
In eerste instantie waren we blij verrast dat jullie zo vlot een fok voor ons konden laten maken. De fok ziet er mooi en degelijk uit. Echter,. Het was raar dat de fok al weken bij jullie lag, maar dat er niet voor leuvers was gezorgd, waardoor wij pas begin juni, toen wij zelf belden bleek dat de fok klaar was. Ik heb zelf leuvers moeten regelen. Heel onhandig. Op de offerte staat dat er een zeilzak bijzou zitten. Die hebben wij niet gekregen. Het achterlijk zou ruim worden gesneden. Dit is niet gebeurd, bleek bij het hijsen.
Hennie Brink
Hennie Brink
10:06 04 Jun 18
De rolfokhoes en de grootzeilhuik zagen er goed uit. Alles paste ook perfect. De levering was op de afgesproken tijd gereed.
Skûtsje Hét statenjacht van Drachten
Skûtsje Hét statenjacht van Drachten
05:22 20 Mar 18
De betrokken vakmensen van De Vries Maritiem hebben ons wederom geweldig geholpen met het ontwerpen van een ‘kuiptent’ over ons skûtsje voor wanneer wij gasten aan boord hebben. Dit was geen makkelijke klus maar het resultaat is perfect. Daarnaast zijn alle kussens die zij speciaal voor ons schip gemaakt hebben, erg mooi geworden en passen precies op de eikenhouten banken in de kuip. Wij hebben ook vanuit onze bootmakelaardij al heel wat verschillende opdrachten aan De Vries Maritiem gegeven. Van buiskap tot volledig zeilplan. Niet voor niets is De Vries Maritiem onze vaste huis-zeilmakerij. De prijs is altijd goed en het resultaat is top. Maar vooral door het vakmanschap en de prettige omgang met deze mensen komen wij iedere keer weer terug. Ga zo door!!
Bekijk alle beoordelingen
Please check that this widget Facebook Reviews has a connected Facebook.