Buiskap

Op zoek naar een strakke buiskap / sprayhood met een perfecte pasvorm voor uw zeilschip? Wij zijn marktleider op het gebied van de buiskappen en cabriolettenten. Zoals u van Zeilmakerij De Vries Maritiem gewend bent, zijn onze kappen van de hoogste kwaliteit. U kiest welke kleur u voor uw kap wenst en wij adviseren u vanzelfsprekend over het te gebruiken materiaal en kleurechtheid van de stof en de levensduur van dit materiaal.

Vele mogelijkheden

Een buiskap kunnen wij snel voor u monteren. We zorgen voor zicht rondom en zo min mogelijk inbreuk op de lijn van het schip. Afhankelijk van de grootte van het schip wordt een 22 tot 35 mm roestvast stalen buizenframe toegepast. De kap kan worden uitgebreid met een aansluitende achtertent die aan de buiskap geritst wordt. Sprayhood voor een Hanse 385

 

Rolbeugelbuiskap/ gripperbar

Als extra kan de kap met een rolbeugel worden uitgevoerd. Een handige handgreep bij het in of uit de kuip stappen. Voor de rolbeugelbuiskap is een nieuw dubbelbeslag ontwikkeld door Zeilmakerij De Vries Maritiem. Om uw gripperbar een luxere uitstraling te geven, en voor een prettiger grip, kunt u ons uw RvS gripperbar laten bekleden met echt leer.

Buiskap maken?

Wilt u een buiskap /sprayhood laten maken? Kom langs op één van onze vestigingen of neem contact met ons op. Wij informeren u graag over de vele mogelijkheden.


Beoordelingen

Zeiljacht Eugenio
Zeiljacht Eugenio
09:25 20 Jul 17
Super service !
harry Collin
harry Collin
18:50 27 Aug 18
Soms even wachten door de drukte bij het bedrijf maar dat is meer dan de moeite waard levert altijd vakwerk.
janet lutkemeier
janet lutkemeier
11:25 07 Jun 18
In eerste instantie waren we blij verrast dat jullie zo vlot een fok voor ons konden laten maken. De fok ziet er mooi en degelijk uit. Echter,. Het was raar dat de fok al weken bij jullie lag, maar dat er niet voor leuvers was gezorgd, waardoor wij pas begin juni, toen wij zelf belden bleek dat de fok klaar was. Ik heb zelf leuvers moeten regelen. Heel onhandig. Op de offerte staat dat er een zeilzak bijzou zitten. Die hebben wij niet gekregen. Het achterlijk zou ruim worden gesneden. Dit is niet gebeurd, bleek bij het hijsen.
Hennie Brink
Hennie Brink
10:06 04 Jun 18
De rolfokhoes en de grootzeilhuik zagen er goed uit. Alles paste ook perfect. De levering was op de afgesproken tijd gereed.
Skûtsje Hét statenjacht van Drachten
Skûtsje Hét statenjacht van Drachten
05:22 20 Mar 18
De betrokken vakmensen van De Vries Maritiem hebben ons wederom geweldig geholpen met het ontwerpen van een ‘kuiptent’ over ons skûtsje voor wanneer wij gasten aan boord hebben. Dit was geen makkelijke klus maar het resultaat is perfect. Daarnaast zijn alle kussens die zij speciaal voor ons schip gemaakt hebben, erg mooi geworden en passen precies op de eikenhouten banken in de kuip. Wij hebben ook vanuit onze bootmakelaardij al heel wat verschillende opdrachten aan De Vries Maritiem gegeven. Van buiskap tot volledig zeilplan. Niet voor niets is De Vries Maritiem onze vaste huis-zeilmakerij. De prijs is altijd goed en het resultaat is top. Maar vooral door het vakmanschap en de prettige omgang met deze mensen komen wij iedere keer weer terug. Ga zo door!!
Bekijk alle beoordelingen
Please check that this widget Facebook Reviews has a connected Facebook.