Canvas producten voor zeilboten

Alle canvas wordt in ons eigen zeilmakerij in Lemmer geproduceerd. De kwaliteit is daardoor gewaarborgd en flexibiliteit vanzelfsprekend. Dankzij onze kennis en vakmanschap zijn wij in staat om de meest uiteenlopende producten te maken. Denk aan een hoes om uw zeil te beschermen tegen UV licht, vuil en regen, maar ook aan kleden om uw schip te beschermen in de winter. Op het gebied van buiskappen en cabriolettenten zijn wij marktleider. Onze fabricageprocessen en verwerkingstechnische know-how is van een hoog niveau. Veertien vakmensen staan garant voor een productie van de beste kwaliteit. Wij kunnen uitstekend inspelen op uw persoonlijke wensen.

Meer canvas producten voor zeilboten

U kunt ook bij ons terecht voor een winterkleed voor uw zeilschip, stuurwielhoezen en andere  maatwerk canvas producten. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Canvas laten bedrukken

Uw kleed of hoes laten bedrukken? Bij Zeilmakerij de Vries Maritiem kunt u niet alleen uw hoezen laten maken, maar ook bedrukken. Wij informeren u graag over de vele mogelijkheden.

 

Canvas producten voor zeilboten


Beoordelingen

Zeiljacht Eugenio
Zeiljacht Eugenio
09:25 20 Jul 17
Super service !
harry Collin
harry Collin
18:50 27 Aug 18
Soms even wachten door de drukte bij het bedrijf maar dat is meer dan de moeite waard levert altijd vakwerk.
janet lutkemeier
janet lutkemeier
11:25 07 Jun 18
In eerste instantie waren we blij verrast dat jullie zo vlot een fok voor ons konden laten maken. De fok ziet er mooi en degelijk uit. Echter,. Het was raar dat de fok al weken bij jullie lag, maar dat er niet voor leuvers was gezorgd, waardoor wij pas begin juni, toen wij zelf belden bleek dat de fok klaar was. Ik heb zelf leuvers moeten regelen. Heel onhandig. Op de offerte staat dat er een zeilzak bijzou zitten. Die hebben wij niet gekregen. Het achterlijk zou ruim worden gesneden. Dit is niet gebeurd, bleek bij het hijsen.
Hennie Brink
Hennie Brink
10:06 04 Jun 18
De rolfokhoes en de grootzeilhuik zagen er goed uit. Alles paste ook perfect. De levering was op de afgesproken tijd gereed.
Skûtsje Hét statenjacht van Drachten
Skûtsje Hét statenjacht van Drachten
05:22 20 Mar 18
De betrokken vakmensen van De Vries Maritiem hebben ons wederom geweldig geholpen met het ontwerpen van een ‘kuiptent’ over ons skûtsje voor wanneer wij gasten aan boord hebben. Dit was geen makkelijke klus maar het resultaat is perfect. Daarnaast zijn alle kussens die zij speciaal voor ons schip gemaakt hebben, erg mooi geworden en passen precies op de eikenhouten banken in de kuip. Wij hebben ook vanuit onze bootmakelaardij al heel wat verschillende opdrachten aan De Vries Maritiem gegeven. Van buiskap tot volledig zeilplan. Niet voor niets is De Vries Maritiem onze vaste huis-zeilmakerij. De prijs is altijd goed en het resultaat is top. Maar vooral door het vakmanschap en de prettige omgang met deze mensen komen wij iedere keer weer terug. Ga zo door!!
Bekijk alle beoordelingen
Please check that this widget Facebook Reviews has a connected Facebook.