Wasserij klassieke zeilen

Zeilen hebben heel wat te verduren. Niet alleen van zand, zout en water. Maar ook vuil, vogeldrek en andere agressieve stoffen beschadigen uw zeil. Daarom is het aan te raden om uw zeilen regelmatig te laten reinigen. In de zeilwasserij van Zeilmakerij de Vries zorgen we ervoor dat uw zeilen weer als nieuw worden.

Optimale bescherming

Zeilmakerij de Vries Maritiem is sinds 1830 specialist in het wassen van zeilen. Een grondige wasbeurt maakt uw zeildoek weer soepel. Ook impregneren we uw zeil met een speciale coating. Zo is uw zeil optimaal beschermd tegen alle weersinvloeden en vuil. Goed voor de stand van het zeil en de levensduur.

Complete facelift

In de “Eerste Nederlandse Zeilwasserij” van Zeilmakerij de Vries Maritiem worden uw zeilen helemaal gereinigd. Op verantwoorde manier worden de zeilen gewassen en gedroogd. Ook voeren wij allerlei reparaties uit. Uw zeilen krijgen een complete facelift!
Naast onze eigen klanten doen ook veel van onze collega’s de was bij Zeilmakerij de Vries Maritiem.

Bootkappen & kleden

Bootkappen en kleden die gewassen moeten worden? Ook dat kan in onze zeilwasserij. Dankzij de speciale wasprocedure en reinigingsmiddelen blijft uw kap of kleed in uitstekende conditie. En de coating wordt niet beschadigd.
Kappen of kleden die bestaan uit een geweven materiaal krijgen bij ons een bijzondere nabehandeling met een impregneringsmiddel. Dit zorgt ervoor dat uw materiaal waterdicht blijft en daardoor ook lichter.

Zeilen wassen?

Wilt u uw zeilen, bootkappen of kleden laten wassen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op of kom langs op één van onze vestigingen. Wij adviseren u graag en zorgen ervoor dat alles weer als nieuw wordt.