Verandakleden op maat voorzien van raamindelingen

De afgelopen jaren krijgen wij steeds vaker de vraag of wij ook een kleed kunnen maken ter afscherming van het terras of overkapping. Als zeilmakerij beschikken wij over het juiste vakmanschap en materieel om ook op dit gebied de juiste oplossingen te bieden. Wij maken speciaal voor u een verandazeil/tuinkleed dat voldoet aan uw wensen. Wij voorzien uiteenlopende bouwwerken van een kwalitatief hoogwaardige en perfect passende afscherming. Denk aan het terras of overkapping bij u in de tuin of terrassen voor horecagelegenheden. Voor elk project bieden wij maatwerk oplossingen. Op deze manier kunt u extra ruimte creëren waar u het gehele jaar gebruik van kunt maken.

Geniet langer van uw terras of tuin met een verandakleed van Zeilmakerij De Vries Maritiem.

Waarom zeilen van
Zeilmakerij De Vries Maritiem
  • 1. Het beste advies vanuit jarenlange praktijkervaring
  • 2. Maatwerk zeilen volgens al uw specifieke wensen
  • 3. Bijna 200 jaar ervaring!
  • 4. 3 Jaar garantie op stand, materiaal en afwerking
  • 5. Kwaliteitszeilen voor een betaalbare prijs
Onze vakmensen staan garant voor een
productie van de beste kwaliteit.

Vele opties mogelijk

Het verandazeil voorzien wij van raamindelingen en deuren zoals u die wenst. De wanden worden gemaakt van Satler Yachtmaster doek. Dit is een kwalitatief zeer hoogwaardige doek met een acrylaat coating. Deze doeksoort biedt een zeer hoge bescherming tegen regen en weersinvloeden, verkleurt niet en beschikt over een hoge maatvastheid. Het doek is leverbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij kijken graag samen met u welke uitstraling het beste past bij uw locatie.

  • Kwalitatief, hoogwaardig doek
  • Op maat gemaakt
  • Beschikbaar in diverse kleuren en materialen
  • Indien gewenst leverbaar met hang en sluitwerk

Tijdelijke verandakleden

Op zoek naar een zeil om tijdens feesten een overkapping op veranda tijdelijk dicht te maken? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wanneer het nu gaat om luxe kleden of een flexibele beschutting tegen weer en wind wij maken het juiste doek geschikt voor uw locatie en uw doeleinden. Neem contact met ons op voor een passende offerte.

verandakleden terrasafscherming


Beoordelingen

Zeiljacht Eugenio
Zeiljacht Eugenio
09:25 20 Jul 17
Super service !
harry Collin
harry Collin
18:50 27 Aug 18
Soms even wachten door de drukte bij het bedrijf maar dat is meer dan de moeite waard levert altijd vakwerk.
janet lutkemeier
janet lutkemeier
11:25 07 Jun 18
In eerste instantie waren we blij verrast dat jullie zo vlot een fok voor ons konden laten maken. De fok ziet er mooi en degelijk uit. Echter,. Het was raar dat de fok al weken bij jullie lag, maar dat er niet voor leuvers was gezorgd, waardoor wij pas begin juni, toen wij zelf belden bleek dat de fok klaar was. Ik heb zelf leuvers moeten regelen. Heel onhandig. Op de offerte staat dat er een zeilzak bijzou zitten. Die hebben wij niet gekregen. Het achterlijk zou ruim worden gesneden. Dit is niet gebeurd, bleek bij het hijsen.
Hennie Brink
Hennie Brink
10:06 04 Jun 18
De rolfokhoes en de grootzeilhuik zagen er goed uit. Alles paste ook perfect. De levering was op de afgesproken tijd gereed.
Skûtsje Hét statenjacht van Drachten
Skûtsje Hét statenjacht van Drachten
05:22 20 Mar 18
De betrokken vakmensen van De Vries Maritiem hebben ons wederom geweldig geholpen met het ontwerpen van een ‘kuiptent’ over ons skûtsje voor wanneer wij gasten aan boord hebben. Dit was geen makkelijke klus maar het resultaat is perfect. Daarnaast zijn alle kussens die zij speciaal voor ons schip gemaakt hebben, erg mooi geworden en passen precies op de eikenhouten banken in de kuip. Wij hebben ook vanuit onze bootmakelaardij al heel wat verschillende opdrachten aan De Vries Maritiem gegeven. Van buiskap tot volledig zeilplan. Niet voor niets is De Vries Maritiem onze vaste huis-zeilmakerij. De prijs is altijd goed en het resultaat is top. Maar vooral door het vakmanschap en de prettige omgang met deze mensen komen wij iedere keer weer terug. Ga zo door!!
Bekijk alle beoordelingen
Please check that this widget Facebook Reviews has a connected Facebook.