Schaduwdoek – Zonnescherm van canvas

Heerlijk genietend van de zomer, met een glaasje wijn in de hand onder een stijlvol schaduwdoek. Ziet u zichzelf al zitten?

Maak het buitenleven een stuk aangenamer met een schaduwdoek van De Vries Maritiem. In opdracht maken wij maatwerk schaduwdoeken, voor uw tuin of terras en elke vorm (driehoek/vierkant/zeshoekig etc.). Handig, want zo heeft u in de zomer voldoende schaduw, verkoeling en bescherming tegen de zon en regen en in de winter kunt u genieten van extra licht doordat de schaduwdoek makkelijk te demonteren en op te bergen is.  U heeft de keuze uit verschillende kleuren en afwerkingen. Het materiaal is UV bestendig en waterafstotend. De doeken worden in eigen huis vervaardigd, waardoor wij zeer goede kwaliteit kunnen leveren.

Waarom zeilen van
Zeilmakerij De Vries Maritiem
  • 1. Het beste advies vanuit jarenlange praktijkervaring
  • 2. Maatwerk zeilen volgens al uw specifieke wensen
  • 3. Bijna 200 jaar ervaring!
  • 4. 3 Jaar garantie op stand, materiaal en afwerking
  • 5. Kwaliteitszeilen voor een betaalbare prijs
Onze vakmensen staan garant voor een
productie van de beste kwaliteit.

Het inmeten en de montage van een schaduwdoek

Indien gewenst komen onze zeilmakers langs voor het inmeten en monteren van het doek. Wij staan u graag bij met advies over het ontwerp.

Tip: Bekijk ook onze  verandakleden/terrasafscherming.

schaduwdoek


Beoordelingen

Zeiljacht Eugenio
Zeiljacht Eugenio
09:25 20 Jul 17
Super service !
harry Collin
harry Collin
18:50 27 Aug 18
Soms even wachten door de drukte bij het bedrijf maar dat is meer dan de moeite waard levert altijd vakwerk.
janet lutkemeier
janet lutkemeier
11:25 07 Jun 18
In eerste instantie waren we blij verrast dat jullie zo vlot een fok voor ons konden laten maken. De fok ziet er mooi en degelijk uit. Echter,. Het was raar dat de fok al weken bij jullie lag, maar dat er niet voor leuvers was gezorgd, waardoor wij pas begin juni, toen wij zelf belden bleek dat de fok klaar was. Ik heb zelf leuvers moeten regelen. Heel onhandig. Op de offerte staat dat er een zeilzak bijzou zitten. Die hebben wij niet gekregen. Het achterlijk zou ruim worden gesneden. Dit is niet gebeurd, bleek bij het hijsen.
Hennie Brink
Hennie Brink
10:06 04 Jun 18
De rolfokhoes en de grootzeilhuik zagen er goed uit. Alles paste ook perfect. De levering was op de afgesproken tijd gereed.
Skûtsje Hét statenjacht van Drachten
Skûtsje Hét statenjacht van Drachten
05:22 20 Mar 18
De betrokken vakmensen van De Vries Maritiem hebben ons wederom geweldig geholpen met het ontwerpen van een ‘kuiptent’ over ons skûtsje voor wanneer wij gasten aan boord hebben. Dit was geen makkelijke klus maar het resultaat is perfect. Daarnaast zijn alle kussens die zij speciaal voor ons schip gemaakt hebben, erg mooi geworden en passen precies op de eikenhouten banken in de kuip. Wij hebben ook vanuit onze bootmakelaardij al heel wat verschillende opdrachten aan De Vries Maritiem gegeven. Van buiskap tot volledig zeilplan. Niet voor niets is De Vries Maritiem onze vaste huis-zeilmakerij. De prijs is altijd goed en het resultaat is top. Maar vooral door het vakmanschap en de prettige omgang met deze mensen komen wij iedere keer weer terug. Ga zo door!!
Bekijk alle beoordelingen
Please check that this widget Facebook Reviews has a connected Facebook.