Nieuw zeil laten maken

Een nieuw zeil laten maken voor een scherpe prijs en hoge kwaliteit? Kom dan naar Zeilmakerij De Vries Maritiem in Lemmer. Onze kwalitatief hoogwaardige zeilen worden perfect gesneden en op maat gemaakt. Wij hebben ervaring met lichte kajuitjachten en grote jachten.

De motor van uw boot

Het zeil is de motor van uw boot. Het is dus van groot belang om te kiezen voor een zeil dat perfect aansluit op uw wensen, uw schip en het gebruik. Denk niet alleen het materiaal maar ook de juiste afmetingen, om met zo groot mogelijk plezier te kunnen varen. U zult merken dat uw boot er heel anders door gaat gedragen.

Hoe kom ik tot de juiste keuze?

Het beste zeil is een maatwerk zeil. Neem contact op met onze zeilmakers. Wij geven antwoord op al uw vragen. Uw schip wordt altijd ingemeten door een zeilmaker van De Vries Maritiem.

Moderne zeilmakerij

Veel van onze canvas producten worden op de Orion 2100 snijmachine verwerkt. Moeiteloos snijdt deze machine traditionele zeilen en High-tech zeilen in alle denkbare vormen in dacron of laminaat. Dankzij onze software kunnen wij maximale prestaties uit uw zeiljacht halen. Onze saildesigner  heeft al meer dan 30 jaar ervaring in het cad/cam ontwerpen van zeilen. Bedenk iets, en wij kunnen het tekenen en snijden.

Mooi aak nieuw zeil laten maken