Winterkleed

Of uw motorboot nu in de stalling overwintert of buiten; met een winterkleed van De Vries Maritiem krijgen de winterse omstandigheden geen vat op de staat van uw motorboot. De kuip blijft droog en schoon, zodat u in het voorjaar direct kunt varen. De perfecte pasvorm en de hoogwaardige materialen van onze winterkleden bieden optimale bescherming, zodat uw sloep, kruiser of speedboot veilig kan overwinteren.

Hoe gaan de zeilmakers van De Vries Maritiem te werk?

  1. Aan boord wordt als eerste een mal gemaakt
  2. Voor een goede afwatering wordt bij het maken van de mal tegelijkertijd bekeken waar het kleed ondersteuning nodig heeft. Dit om te voorkomen dat er water of sneeuw op het kleed blijft staan.
  3. Het winterkleed wordt aan de onderzijde rondom voorzien van zeilogen voor de bevestiging van lijnen onder het schip door.
  4. Bij aanschaf wordt het zeil altijd gemonteerd door onze zeilmakers.

Winterkleed motorboot

Wij gebruiken polyester katoen doek. Onze standaard kleur is blauw. Op aanvraag kunnen wij uw kleed voorzien van een door u gekozen ontwerp (bedrukking) of kleur. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met één van onze zeilmakers. Wij helpen u graag verder!

Montage winterkleed

Kijk ook eens bij:

Wintertenten voor zeilboten

 

Kies uw winterkleed producten!

Beoordelingen

Zeiljacht Eugenio
Zeiljacht Eugenio
09:25 20 Jul 17
Super service !
harry Collin
harry Collin
18:50 27 Aug 18
Soms even wachten door de drukte bij het bedrijf maar dat is meer dan de moeite waard levert altijd vakwerk.
janet lutkemeier
janet lutkemeier
11:25 07 Jun 18
In eerste instantie waren we blij verrast dat jullie zo vlot een fok voor ons konden laten maken. De fok ziet er mooi en degelijk uit. Echter,. Het was raar dat de fok al weken bij jullie lag, maar dat er niet voor leuvers was gezorgd, waardoor wij pas begin juni, toen wij zelf belden bleek dat de fok klaar was. Ik heb zelf leuvers moeten regelen. Heel onhandig. Op de offerte staat dat er een zeilzak bijzou zitten. Die hebben wij niet gekregen. Het achterlijk zou ruim worden gesneden. Dit is niet gebeurd, bleek bij het hijsen.
Hennie Brink
Hennie Brink
10:06 04 Jun 18
De rolfokhoes en de grootzeilhuik zagen er goed uit. Alles paste ook perfect. De levering was op de afgesproken tijd gereed.
Skûtsje Hét statenjacht van Drachten
Skûtsje Hét statenjacht van Drachten
05:22 20 Mar 18
De betrokken vakmensen van De Vries Maritiem hebben ons wederom geweldig geholpen met het ontwerpen van een ‘kuiptent’ over ons skûtsje voor wanneer wij gasten aan boord hebben. Dit was geen makkelijke klus maar het resultaat is perfect. Daarnaast zijn alle kussens die zij speciaal voor ons schip gemaakt hebben, erg mooi geworden en passen precies op de eikenhouten banken in de kuip. Wij hebben ook vanuit onze bootmakelaardij al heel wat verschillende opdrachten aan De Vries Maritiem gegeven. Van buiskap tot volledig zeilplan. Niet voor niets is De Vries Maritiem onze vaste huis-zeilmakerij. De prijs is altijd goed en het resultaat is top. Maar vooral door het vakmanschap en de prettige omgang met deze mensen komen wij iedere keer weer terug. Ga zo door!!
Bekijk alle beoordelingen
Please check that this widget Facebook Reviews has a connected Facebook.