Kruiser

Kruiser (Cabrio)tenten, bimini’s en hoezen

Heeft u meer ruimte aan boord van uw kruiser nodig, of bent u toe aan het vervangen van uw huidige cabriolettent? Bij Zeilmakerij De Vries Maritiem aan het juiste adres! Al sinds 1830 zijn wij een zeilmakerij die altijd streeft om uw wensen om te zetten naar een kwaliteitsproduct.

Voor uw kruiser op maat gemaakt
Met een op maat gemaakte tent of bimini voor uw kruiser, vergroot u de leefruimte aan boord! Met een biminitop kunt u op een heerlijke zonnige dag genieten van een lekkere schaduwplek op uw achterdek. Daarbij is het zelfs nog mogelijk om uw bimini van afsluitbare zijkanten en achterkant te voorzien. Op deze manier kunt u ook met slecht weer van het mooie uitzicht vanaf het dek genieten.

Overkapping / maatwerk advies voor uw kruiser
Weet u nog niet welke soort overkapping u wilt of welke het beste past bij uw kruiser? Schroom niet en neem contact met ons op. De specialisten van Zeilmakerij De Vries Maritiem staan graag voor u klaar!

Kies uw kruiser producten!

Beoordelingen

Zeiljacht Eugenio
Zeiljacht Eugenio
09:25 20 Jul 17
Super service !
harry Collin
harry Collin
18:50 27 Aug 18
Soms even wachten door de drukte bij het bedrijf maar dat is meer dan de moeite waard levert altijd vakwerk.
janet lutkemeier
janet lutkemeier
11:25 07 Jun 18
In eerste instantie waren we blij verrast dat jullie zo vlot een fok voor ons konden laten maken. De fok ziet er mooi en degelijk uit. Echter,. Het was raar dat de fok al weken bij jullie lag, maar dat er niet voor leuvers was gezorgd, waardoor wij pas begin juni, toen wij zelf belden bleek dat de fok klaar was. Ik heb zelf leuvers moeten regelen. Heel onhandig. Op de offerte staat dat er een zeilzak bijzou zitten. Die hebben wij niet gekregen. Het achterlijk zou ruim worden gesneden. Dit is niet gebeurd, bleek bij het hijsen.
Hennie Brink
Hennie Brink
10:06 04 Jun 18
De rolfokhoes en de grootzeilhuik zagen er goed uit. Alles paste ook perfect. De levering was op de afgesproken tijd gereed.
Skûtsje Hét statenjacht van Drachten
Skûtsje Hét statenjacht van Drachten
05:22 20 Mar 18
De betrokken vakmensen van De Vries Maritiem hebben ons wederom geweldig geholpen met het ontwerpen van een ‘kuiptent’ over ons skûtsje voor wanneer wij gasten aan boord hebben. Dit was geen makkelijke klus maar het resultaat is perfect. Daarnaast zijn alle kussens die zij speciaal voor ons schip gemaakt hebben, erg mooi geworden en passen precies op de eikenhouten banken in de kuip. Wij hebben ook vanuit onze bootmakelaardij al heel wat verschillende opdrachten aan De Vries Maritiem gegeven. Van buiskap tot volledig zeilplan. Niet voor niets is De Vries Maritiem onze vaste huis-zeilmakerij. De prijs is altijd goed en het resultaat is top. Maar vooral door het vakmanschap en de prettige omgang met deze mensen komen wij iedere keer weer terug. Ga zo door!!
Bekijk alle beoordelingen
Please check that this widget Facebook Reviews has a connected Facebook.