Motorboten

Op zoek naar een uitgebreid aanbod canvasproducten voor motorboten? Zeilmakerij De Vries Maritiem maakt en levert maatproducten voor uw motorboot. Specifieke wensen? Uw wens is onze uitdaging!

Waarom zeilen van
Zeilmakerij De Vries Maritiem
 • 1. Het beste advies vanuit jarenlange praktijkervaring
 • 2. Maatwerk zeilen volgens al uw specifieke wensen
 • 3. Bijna 200 jaar ervaring!
 • 4. 3 Jaar garantie op stand, materiaal en afwerking
 • 5. Kwaliteitszeilen voor een betaalbare prijs
Onze vakmensen staan garant voor een
productie van de beste kwaliteit.

Meer ruimte aan boord

Langer genieten van het leven op het water? Met een carbriolettent kunt u meer ruimte creëren aan boord en het beschermt u en uw boot beter tegen weer en wind. Op het gebied van cabriolettenten is zeer veel mogelijk. Doorgaans wordt de tent op een 2-delig 25 mm RVS frame gemonteerd. Er zijn diverse mogelijkheden in uitvoering:

 • alles in één geheel afritsbaar
 • zijpanelen en achterpanelen afzonderlijk afritsbaar
 • zijpanelen en achterpanelen oprolbaar
 • Verlengd met een bimini voor het achterdek
 • Achterpaneel onderverdeel in 1, 2 of 3 panelen
 • Gaas of folie voor zijkant of achterkant

Uw motorboot beter beschermd tijdens transport

Ook voor het beschermen van uw motorboot tijdens transport of voor de winterstalling kunt u bij ons terecht voor het juiste canvasproduct. Kunnen uw huidige producten  nog een ronde mee en wilt u ze laten repareren? Kom gerust eens langs in onze werkplaats.

Typen motorboten

Voor iedere type motorboot kunnen wij de juiste canvasproducten leveren. Denk aan canvasproducten voor verschillende typen motorkruisers, vletten, kajuitboten, speedboten,motorjachten, sportcruisers en sloepen.

Met onze canvasproducten creëren we extra ruimte en bescherming voor uw motorboot.

canvasproducten voor motorboten


Beoordelingen

Zeiljacht Eugenio
Zeiljacht Eugenio
09:25 20 Jul 17
Super service !
harry Collin
harry Collin
18:50 27 Aug 18
Soms even wachten door de drukte bij het bedrijf maar dat is meer dan de moeite waard levert altijd vakwerk.
janet lutkemeier
janet lutkemeier
11:25 07 Jun 18
In eerste instantie waren we blij verrast dat jullie zo vlot een fok voor ons konden laten maken. De fok ziet er mooi en degelijk uit. Echter,. Het was raar dat de fok al weken bij jullie lag, maar dat er niet voor leuvers was gezorgd, waardoor wij pas begin juni, toen wij zelf belden bleek dat de fok klaar was. Ik heb zelf leuvers moeten regelen. Heel onhandig. Op de offerte staat dat er een zeilzak bijzou zitten. Die hebben wij niet gekregen. Het achterlijk zou ruim worden gesneden. Dit is niet gebeurd, bleek bij het hijsen.
Hennie Brink
Hennie Brink
10:06 04 Jun 18
De rolfokhoes en de grootzeilhuik zagen er goed uit. Alles paste ook perfect. De levering was op de afgesproken tijd gereed.
Skûtsje Hét statenjacht van Drachten
Skûtsje Hét statenjacht van Drachten
05:22 20 Mar 18
De betrokken vakmensen van De Vries Maritiem hebben ons wederom geweldig geholpen met het ontwerpen van een ‘kuiptent’ over ons skûtsje voor wanneer wij gasten aan boord hebben. Dit was geen makkelijke klus maar het resultaat is perfect. Daarnaast zijn alle kussens die zij speciaal voor ons schip gemaakt hebben, erg mooi geworden en passen precies op de eikenhouten banken in de kuip. Wij hebben ook vanuit onze bootmakelaardij al heel wat verschillende opdrachten aan De Vries Maritiem gegeven. Van buiskap tot volledig zeilplan. Niet voor niets is De Vries Maritiem onze vaste huis-zeilmakerij. De prijs is altijd goed en het resultaat is top. Maar vooral door het vakmanschap en de prettige omgang met deze mensen komen wij iedere keer weer terug. Ga zo door!!
Bekijk alle beoordelingen
Please check that this widget Facebook Reviews has a connected Facebook.