Long distance

U heeft een groot zeiljacht en maakt langere reizen over zee. Maakt u een rondje Noordzee, een oversteek naar Zweden, een reis naar Zuid Frankrijk of maakt u een grote oversteek naar het Caraïbisch gebied of andere verre oorden dan kiest u voor de Long Distance lijn van Zeilmakerij De Vries Maritiem. U kunt dan genieten van duurzame zeilen die geschikt zijn bij alle weersomstandigheden en die onderweg nauwelijks onderhoud nodig hebben. Daarnaast leveren de Long distance zeilen optimale prestaties onder alle condities.

Bij de productie van Long distance zeilen wordt geen enkele concessie gedaan met betrekking tot de uitvoering, kwaliteit en afwerking. In de Long distance lijn van Zeilmakerij De Vries Maritiem kunt u globaal kiezen uit 2 opties:

  1. Hydranet, crosscut gesneden
  2. Hydranet radiaal

Voor beide opties geldt dat u een fantastische set zeilen in uw bezit heeft maar door de radiale vorm zal de vorm van uw zeilen verder geoptimaliseerd kunnen worden wat ten goede komt van de prestaties. Vanzelfsprekend zijn ook andere doeksoorten mogelijk en zullen we u altijd van het besta advies voorzien.