Bijna 200 jaar ervaring

Eigen haven in Lemmer

Onze mensen varen zelf ook: recreatief en wedstrijd

Productie canvas in eigen zeilmakerij

Alle canvas wordt in ons eigen zeilmakerij in Lemmer geproduceerd. De kwaliteit is daardoor gewaarborgd en flexibiliteit vanzelfsprekend. Dankzij onze kennis en vakmanschap zijn wij in staat om de meest uiteenlopende producten te maken. Denk aan een hoes om uw zeil te beschermen tegen UV licht, vuil en regen, maar ook aan kleden om uw schip te beschermen in de winter. Op het gebied van buiskappen en cabriolettenten zijn wij marktleider. Onze fabricageprocessen en verwerkingstechnische know-how is van een hoog niveau. Veertien vakmensen staan garant voor een productie van de beste kwaliteit. Wij kunnen uitstekend inspelen op uw persoonlijke wensen.

Alle soorten boottenten en bootzeil

U kunt ook bij ons terecht voor een winterkleed voor uw zeilschip, stuurwielhoezen en andere  maatwerk canvas producten. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Canvas laten bedrukken

Uw kleed of hoes laten bedrukken? Bij Zeilmakerij de Vries Maritiem kunt u niet alleen uw hoezen laten maken, maar ook bedrukken. Wij informeren u graag over de vele mogelijkheden.