Cruising

Heerlijk zeilen op de binnenwateren en op het IJsselmeer, onder alle omstandigheden! Een perfect Dacron grootzeil om zonder beperkingen te zeilen.

Zeilmakerij de Vries Maritiem biedt u een reeks cruising zeilen aan met de beste prijs kwaliteit verhouding! De cruising zeilen zijn robuust gebouwd, met de nadruk op duurzaamheid.

Onze cruising zeilen worden het meest verkocht.

Ze worden veel gebruikt op familie zeiljachten, en open zeilboten waar de nadruk ligt op duurzaamheid, gebruiksgemak en veiligheid. Het feit dat de grootste verhuurders van Europa zijn schepen met de cruising zeilen van Zeilmakerij De Vries Maritiem uitrust, bewijst dat de zeilen aan zeer hoge eisen voldoen. (oa Enjoy Sailing en Thinius Yachtcharter)

Het tourzeil wordt meestal gemaakt van Dacron. In deze doeksoort bestaan vele variaties, ieder met zijn eigen specifieke eigenschappen. Uw grootzeil wordt bij Zeilmakerij de Vries Maritiem zo ontworpen, dat u onder alle omstandigheden perfecte zeilmogelijkheden heeft. Wij maken het toerzeil dat bij u past !

De zeilen worden allen individueel ontworpen en worden gesneden door middel van een beproefd ontwerp. Het snijden is geautomatiseerd waardoor afval van materialen tot een minimum worden beperkt. De Cruising zeilen worden sterk afgewerkt, zonder extra franje of racing gadgets en heeft een groot bedieningsgemak.