Boot winterklaar maken

Uw boot winterklaar maken met behulp van De Vries Maritiem! Of u nu beschikt over een motorboot, zeilboot of klassiek schip; De Vries Maritiem beschikt over het juiste materieel om uw schip optimale bescherming te bieden tegen barre weersomstandigheden.

Laat uw zeilen niet in een vochtige boot zitten

Voordat uw boot naar de winterstalling gaat is het verstandig om uw zeilen te laten reinigen in onze wasserij. Laat uw zeilen niet de hele winter in een vochtige boot zitten, maar breng ze bij De Vries Maritiem waar ze grondig gereinigd zullen worden. Op die manier verlengt u de levensduur van uw zeilen en houdt u ze soepel!

Een afdekkleed dat goed afsluit

Met een afdekkleed van De Vries Maritiem blijft de kuip droog en schoon, zodat u in het voorjaar direct kunt varen. Wij maken tevens afdekkleden, die zeer geschikt zijn voor de transport van uw boot. Dit kleed dekt de hele boot af, van boeg tot en met zwemplateau en eindigt ongeveer ter hoogte van de stootlijst.

kuipafdekkleed

Winterkleden voor sloepen

Of uw boot nu in de stalling overwintert of buiten; met een winterkleed van De Vries Maritiem krijgen de winterse omstandigheden geen vat op de staat van uw boot. De perfecte pasvorm en de hoogwaardige materialen van onze winterkleden bieden optimale bescherming, zodat uw sloep veilig kan overwinteren.

Reparaties

Schade opgelopen aan uw zeil, mast of dekkleed? U kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende reparaties. Twijfelt u of uw kleed nog gerepareerd kan worden? Breng uw kleed mee naar onze werkplaats! Wij helpen u graag  uw boot winterklaar te maken.