Corona 2

Corona update

Beste relatie,

We hebben niet kunnen voorspellen dat een virus zo snel over de wereld zou verspreiden en zo`n enorme impact heeft in onze wereld. Het raakt iedereen persoonlijk en het raakt ook bedrijven zoals het onze.  

De gezondheid van onze medewerkers, klanten en partners staan bij ons voorop. Wij treffen onderstaande maatregelen . Ondertussen houden wij de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwgezet in de gaten. Wij volgen de algemene richtlijnen van het RIVM. 

De zeilmakerij is in bedrijf en we werken hard om alles, op een verantwoorde  manier, op tijd klaar te maken voor het vaarseizoen. 

Maatregelen ter voorkoming en verspreiding van het virus 

  1. Onze medewerkers werken in 3 ploegen. Een ochtendploeg, middagploeg en een thuiswerkploeg. Het lichamelijk contact tussen het personeel is nihil.
  2. Voor het brengen en halen van zeilen en canvas producten is er een aparte berging met code toegankelijk.
  3. Wij hebben ons pand gesloten voor bezoekers. Het pand is alleen toegankelijk  voor onze medewerkers.
  4. Kantoorpersoneel werkt thuis en heeft alle middelen om u de zelfde service te leveren zoals u van ons kunt verwachten.
  5. Werken op locatie door onze medewerkers; Dit zullen wij zo goed als mogelijk met onze klanten afstemmen. De afspraken kunnen alleen doorgaan wanneer het een veilige werklocatie is. Daar bedoelen we mee dat onze medewerkers helemaal alleen hun werk kunnen doen. 

Bereikbaarheid & contact 

Wij hebben onze werktijden moeten aanpassen. Positief gevolg hiervan is dat wij van 8:00 uur ‘s ochtends tot 21:00 ‘s avonds telefonisch bereikbaar zijn. 

Graag ontvangen wij offerte aanvragen, orders en andere vragen telefonisch, per mail of via het contact formulier. 

CONTACT

Meer informatie 

Mocht u vragen hebben, schroom niet om contact met ons op te nemen. Als de situatie verandert zullen wij u direct informeren. 

Hartelijke groet,  

Ruben Hoekstra 

Eigenaar