Bezoek ons op Boot Holland stand nr.:4006

Ook dit jaar is Zeilmakerij De Vries Maritiem te vinden op Boot Holland, dé aftrap van het watersport seizoen. Wij bieden tijdens de beurs een aantrekkelijke beurskorting van 10% op canvas en zeilen! Uitgezonderd de PSI cover en wintertenten.

Wat kunt u verwachten?

Naast het Funpaviljoen met een groot waterbassin, waar kennis kan worden gemaakt met funsporten als kiten en suppen, introduceert Boot Holland dit jaar het Recreatiepaviljoen. Hier vindt u o.a. charterbedrijven, VVV’s, jachthavens, campings aan het water en vermaakcentra.  Daarnaast worden reisdoelen steeds belangrijker. Waar kun je in een korte tijd naartoe met je boot?

Staalbouw vormt het hart van Boot Holland. Dit samen met sloepen, tenders, consoleboten, rubberboten, polyester kajuitboten, toebehoren als navigatie en kleding, (open)zeilboten, cartografie, verzekeringen, accessoires, (buitenboord)motoren, watersportverenigingen en -organisaties zorgt voor een breed aanbod én voor het succes van Boot Holland. U vindt ons op stand nr 4006 vlakbij entree west.

Bezoek ons op Boot Holland

Stand nummer Zeilmakerij De Vries Maritiem: 4006

Data: 9 t/m 154 februari 2018
Locatie: WTC Expo Leeuwarden
Tickets: Tickets zijn te koop via de website van Boot Holland

Prijzen: De entree bedraagt € 14,50 voor volwassenen en jeugd t/m 12 jaar mag gratis naar binnen. Online tickets € 12,50 Parkeren kost € 4,-.